Redactia.ro
Home » Știri » Scrisoarea emoționantă a unei eleve care i-a cerut primarului să îi cumpere un telefon pentru cursurile online. „Când voi primi alocația vă voi aduce banii”

Scrisoarea emoționantă a unei eleve care i-a cerut primarului să îi cumpere un telefon pentru cursurile online. „Când voi primi alocația vă voi aduce banii”

GALERIE FOTO (2) Scrisoarea emoționantă a unei eleve care i-a cerut primarului să îi cumpere un telefon pentru cursurile online. „Când voi primi alocația vă voi aduce banii”

O elevă din Vaslui, care nu are niciun mijloc electronic pentru a participa la cursurile online, i-a trimis primarului din comunaîn care locuiește o scrisoare pentru a-i cere edilului să o ajute să cumpere un telefon sau măcar să îi împrumute unul.

Scrisoarea fetiței

Eleva a scris în scrisoare că sunt șapte frați și au la dispoziție un singur telefon, așa că nu se descurcă să participe toți la cursurile online. Totodată, fetița i-a spus primarului că ar dori să îi împrumute un telefon, sau să îi cumpere unul în rate, pentru că va plăti în fiecare lună din alocație costul acestuia.

”Sunt conştientă că singura noastră şansă pentru a reuşi în viaţă este să învăţăm bine. Am apreciat întotdeauna că ne-aţi sprijinit. Acum, cu această nebunie ce ne ţine departe de băncile şcolii, singura noastră legătură cu profesorii noştri este este mediul online. Momentan folosim toţi telefonul mamei mele, dar nu reuşim să ţinem pasul cu acest sistem de învăţământ, din cauza lipsei unui alt telefon. Ştiu că aveţi un suflet bun şi vă rog cu toată fiinţa mea să îmi împrumutaţi şi mie un telefon, iar dacă nu aveţi unul disponilbil, v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia vă voi aduce banii. Sper să înţelegeţi situaţia financiară cu care se confruntă părinţii mei şi să daţi curs rugăminţii mele. Promit să nu vă dezamăgesc!”, a scris eleva, relatează știrileprotv.ro.

 

Scrisoarea elevei
Scrisoarea elevei

Declarația primarului

La rândul lui, primarul a spus că va face tot posibilul să îndeplinească dorința fetei, care nu este singura în această situație. Potrivit primarului Ciprian Tamaş sunt mai mult de 30 de copii care nu pot participa la cursurile online din aceleași motive. Astfel, el a făcut apel la prietenii virtuali pentru a dona smartphone-urile vechi, pe care nu le mai folosesc.

De asemenea, el a dat o veste bună pentru copiii care au telefoane cu care pot participa la cursurile online: vor avea acces gratuit la Wi-Fi.

”Am primit această scrisoare pe Messenger de la o fetiţă, elevă a şcolii noastre. Pur şi simplu mi-au dat lacrimile. Am vorbit dimineaţă cu directorul şcolii şi mi-a confirmat că sunt peste 30 de elevi în această situaţie. Nu au telefon, nu mai vorbim de tabletă sau de laptop, pentru a interacţiona cu cadrele didactice online. Astfel, am rugămintea la voi, prietenii mei dragi, care v-aţi schimbat smartphone-ul şi vreţi să aduceţi o bucurie, să îl donaţi pe cel vechi cu toată bucuria unui elev nevoiaş din comuna noastră! Am o veste bună şi pentru elevii care dispun de telefoane şi nu au date mobile: la sfârşitul săptămânii vom putea utiliza internetul gratuit prin WI-FI, în punctele stabilite din fiecare sat”, a spus primarul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: