Redactia.ro
Home » Știri » Scrisoarea emoționantă a unei fetițe adresată COVID-19 :”Te rog, pleacă!””

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe adresată COVID-19 :”Te rog, pleacă!””

GALERIE FOTO (2) Scrisoarea emoționantă a unei fetițe adresată COVID-19

O fetiță dintr-un centru de plasamanet din Iași a scris o scrisoare emoționantă adresată coronavirusului. Fetița de numai 12 ani roagă virusul care a -pus stăpânire pe întreaga lume să plece.

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe adresată COVID-19 :”Te rog, pleacă!”

Ramona, o fetiță în vârstă de 12 ani dintr-un centru de plasament din Iași, a făcut un gest de-a dreptul emoționant. Tânăra trăiește într-o casă de copii, iar acum virusul i-a luat dreptul de a-și mai vedea colegii.

Astfel, micuța s-a decis să scrie o scrisoare către COVID-19, poate poate o va înțelege și va pleca pentru ca ea să meargă la școală.

Scrisoarea fetiței a fost făcută publică de către Mădălina Turza, președintele Autorității Naționale pentru Drepturile Persoanelor cu Diazabilități, Copii și Adopții. Aceasta a rămas impresionată de gestul micuței și a scris la rândul ei un mesaj în care i se adresează Ramonei.

Ramona este o fetiță de 12 ani dintr-un centru de plasament din Iași. Ea îl roagă pe Covid să plece pentru că îi lipsesc colegii și doamna învățătoare. Știu draga mea că îți este greu să nu te poți bucura de primăvara de afară, dar te rog să nu te superi pe mine, pe noi oamenii mari, care încercăm doar să vă protejăm. Să nu fii tristă! Așa de mult mi-a ajuns la suflet scrisoarea ei și, deși știu că personal nu pot să-l alung pe Covid, știu totuși că noi toți împreună PUTEM să facem asta. Mulțumesc copil bun și drag!”.

Scrisoarea Ramonei către COVID-19

Ramona scrie cu tărie că vrea cu orice preț să meargă la școală, dar apariția noului coronavirus o împiedică să facă acest lucru, motiv pentru care copila îi cere virusului să se retragă.

Dragă COVID-19

Sunt Ramona. Mie îmi plece să merg la şcoală, să mă întâlnesc cu copiii şi d-na învăţătoare. De când ai început să-ţi arăţi <> asupra noastră nu am mai mers la şcoală. Lucrul bun este că facem lucruri frumoase şi la Centru, am aflat încă o dată că igiena personală şi curăţenia sunt importante. Dar eu vreau să ies, să mă întâlnesc cu colegii şi să nu-mi mai fie frică. Sunt convinsă că de Paşte se va întâmpla o minune iar tu vei fi o amintire. TE ROG PLEACĂ!!! Ramona”, a fost mesajul copilei de 12 ani.

DRAGA COVID19

Loading...