Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Scrisoarea tristă a unui copil orfan către părinții adoptivi

Scrisoarea tristă a unui copil orfan către părinții adoptivi

un copil orfan

Un copil orfan a avut o viață tare încercată, încă de la o vârstă fragedă. A ajuns în grija statului, însă soarta i-a surâs, la un moment dat, iar o familie s-a arătat interesată să-l adopte. Când a ajuns în fața părinților adoptivi, micuțul le-a înmânat o scrisoare. Ce a putut să le spună băiețelul celor care urma să aibă grijă de el?

Un copil orfan, scrisoare pentru noii părinți

Un băiețel din Oklahoma, SUA, a scris o scrisoare de-a dreptul răvășitoare noilor săi părinți. Micuțul fusese lăsat de izbeliște de către părinții biologici și dusese un trai greu alături de ei în primii ani de viață.

Scrisoarea minorului a ajuns în mâinile reprezentanților organizației „Dreamcatchers for abused children”, iar aceștia din urmă au decis să o facă publică. În scurt timp, scrisoarea lui a ajuns virală pe Internet, grație cerințelor simple ale micuților față de noii săi părinți.

Cum suna scrisoarea micuțului?

,,Lucruri pe care le vreau în familia mea:

Vreau mâncare și apă. Nu vreau să fiu lovit. O casă cu lumină și apă de băut. Nu vreau ca mami și tati să se certe sau să se bată. Nu droguri. Nu îmi omorâți animalele de companie. Vreau să fiu ajutat la teme. Haine curate. Fără păduchi și purici sau gândaci. Vreau o casă curată. Un pat cu așternuturi. Nu-mi vindeți jucăriile. Purtați-vă frumos cu mine. Nu vă îmbătați. Un televizor. Permiteți-mi să am jucării. Lucruri pentru școală. Niște pantofi frumoși. Propriul meu pieptăn. Săpun. O casă drăguță unde să fiu în siguranță. Un radiator și o periuță de dinți.”, a scris băiețelul de doar câțiva anișori.

Citește și  El are 92, ea 29. După căsătorie, femeia a aflat prin ce va trece toată viața

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini