Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » El are 92, ea 29. După căsătorie, femeia a aflat prin ce va trece toată viața

El are 92, ea 29. După căsătorie, femeia a aflat prin ce va trece toată viața

GALERIE FOTO (2) El are 93 ea 29

El are 92, ea 29 de ani. O mireasă africană a stârnit criticile tuturor după ce o fotografie cu ea și soțul ei a ajuns pe internet. Internauții s-au arătat consternați de cei 60 de ani diferență între cei doi soți și au lăsat zeci de reacții la postarea din mediul online.

El are 92, ea 29 de ani

Charity Mumba avea 29 de ani și provenea din Zambia când s-a căsătorit cu un bărbat cu un bărbat mai în vârstă decât ea cu 60 de ani. Femeia nu s-a uitat la vârsta celui care îi va fi soț, mai ales că sud-africanul era un afacerist foarte înstărit. Acesta din urmă, pe nume Peter Groove, era descris în presa de la acea vreme drept un „bărbat foarte bogat”, deși veniturile sale adevărate erau incerte.

Aparent, bărbatul și-a făcut averea la bursă și la bătrânețe era dispus s-o împartă cu o mireasă tinerică. Zis și făcut! Nunta a avut loc în 2017 și a ajuns în paginile tuturor ziarelor de scandal. Și nu grație petrecerii fastuoase, ci a diferenței colosale între cei doi soți. Nimic, însă, n-o pregătea pe mireasă pentru ce avea să urmeze.

Mireasa, desființată pentru pasul făcut

Deși soțul ei este un bărbat molcom, care o ține în puf, mireasa n-are o viață prea fericită. Toți cei din jurul ei o blamează pentru pasul făcut și o acuză de arivism. Chiar și la doi ani de la nuntă, femeia este jignită și criticată pentru că a luat un bărbat drept soț doar pentru averea sa.

„Este trist că femeile de azi nu mai știu cum să muncească din greu, ci pur și simplu se agață de un bătrân terminat, care va muri cât de curând, doar pentru a-i moșteni averea.”, este doar una dintre părerile din mediul online.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini