Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Scrisori către Moș Crăciun: Cum să trimiteți și să primiți răspunsuri cu ajutorul Poștei Române

Scrisori către Moș Crăciun: Cum să trimiteți și să primiți răspunsuri cu ajutorul Poștei Române

GALERIE FOTO (2) Moș Crăciun le răspunde copiilor la mesaje.

În perioada 8 – 21 decembrie, Poșta Română lansează campania „Cutia Poștală a lui Moș Crăciun,” oferind copiilor ocazia de a-i trimite scrisori Moșului și de a primi răspunsuri personalizate. Este o oportunitate magică pentru cei mici de a se conecta cu spiridușul iubit și de a împărtăși dorințele și bucuriile lor pentru sărbători.

Locații speciale: Cutiile poștale dedicate campaniei sunt amplasate în diferite locații, inclusiv cele 51 de oficii de distribuire din București, 26 de oficii din Ilfov, și multe altele în întreaga țară.

Ce include scrisoarea: Copiii sunt încurajați să-și scrie adresa poștală exactă și să adauge numărul de telefon al unui părinte în interiorul plicului. Aceste informații ajută la verificarea, în situațiile de excepție, dacă cei mici au fost cuminți.

Magie și răspunsuri personalizate: Moș Crăciun s-a angajat să răspundă fiecărei scrisori în parte. Spiridușii lui colaborează cu poștașii pentru a asigura că dorințele copiilor ajung în Laponia, Polul Nord.

Moș Crăciun le răspunde copiilor la mesaje prin Poșta Română.
Sursa foto – Pixabay | Moș Crăciun le răspunde copiilor la mesaje prin Poșta Română.

Locații importante pentru trimiterea scrisorilor

Cele 51 de oficii de distribuire din București și cele apropiate.
Cele 26 de oficii de distribuire din Ilfov.
Cele 7 oficii de distribuire din Giurgiu.
Oficiul Poștal 1 Iași, Strada Cuza Vodă, Nr. 3.
Oficiul Poștal 2 Constanța, Strada Aleea Daliei Nr. 2.
Cele 17 oficii poștale din județul Cluj.
Și multe altele în diverse localități.

Mesajul lui Moș Crăciun

Moș Crăciun a transmis că poștașii din România au fost prietenii săi dintotdeauna și că își amintește cu drag de vremea când și ei, la rândul lor, erau copii. Îi încurajează pe copii să-i scrie scrisori și să ceară lucruri care nu se pot cumpăra, cum ar fi bucuria, voioșia și speranța.

Despre Campanie

Campania „Cutia Poștală a lui Moș Crăciun” face parte din misiunea Poștei Române de a conserva tradiția scrisului de mână și de a aduce oamenii mai aproape unii de alții. Este o ocazie specială pentru copii de a experimenta farmecul sărbătorilor și de a crea amintiri de neuitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: