Redactia.ro
Home » Știri » Scrisul de mână al polițistului care a lovit-o mortal pe Raisa, analizat de Mihai Voropchievici: „Instabilitate, impulsivitate și mult teribilism”

Scrisul de mână al polițistului care a lovit-o mortal pe Raisa, analizat de Mihai Voropchievici: „Instabilitate, impulsivitate și mult teribilism”

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a analizat scrisul de mână al polițistului Constantin Popescu, cel a lovit-o mortal cu mașina de poliție pe Raisa, în urma scrisorii de iertare trimise către părinți.

Iată ce spune Mihai Voropchievici despre scrisul de mână al polițistului care a lovit-o mortal pe Raisa, pe Bulevardul Laminorului din Capitală. Numerologul a scos la iveală ce trădează caligrafia despre comportamentul tânărului agent.

Scrisul de mână al polițistului care a lovit-o mortal pe Raisa, analizat de Mihai Voropchievici

„Caligrafia indică următoarele tipologii: caracterul curajos, întreprinzător, tentație de dur și agresiv și ranchiunos. Dar, impetuos, nerăbdător, câteodată violent, sincer și autoritar. Foarte muncitor, cu spirit de decizie și reușită rapidă.

Reușita asta rapidă ați văzut-o și v-ați întrebat cum de a avut acces așa de repede în Poliție. Sensibilitate la nivelul capului, posibile răni, operații. Fire independentă, individualistă, care nu acceptă imixtiuni ale altor persoane în deciziile lui”, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Mihai Voropchievici a explicat de ce crede că polițistul ar da dovadă de mult teribilism.

„Orgolios și împrăștiat, acționează pe impuls, dar foarte bun în comunicare. Citind inițial scrisoarea am avut senzația că parcă cineva i-a dictat textul acesta, dar din ce am găsit aici este o persoană foarte bună în comunicare. Ideile îi vin pe parcursul scrierii acestei scrisori – este foarte bun și în scris și în vorbit. Dar, are instabilitate, impulsivitate și mult teribilism. Undeva buclele unor litere îți arată că este o fire discriminatoare, dar este foarte inteligent, dar și introvertit. Este analitic Are o mare doză de egoism, adică ajută, dar nu se implică emoțional, adică undeva are nuanțe de actor”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro