Redactia.ro
Home » Monden » Se amplifică zvonurile divorțului dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu. Gestul făcut de artistă

Se amplifică zvonurile divorțului dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu. Gestul făcut de artistă

Continuă zvonurile divorțului dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu. Deși ei au tot negat că au făcut acest pas, ultimul gest al artistei pare a contrazice faptul că mai sunt împreună.

Se amplifică zvonurile divorțului dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu. Gestul făcut de artistă

Speculațiile potrivit cărora Alina Sorescu și Alex Ciucu au divorțat iau amploare! Alina Sorescu a decurs la un gest ce ar confirma despărțirea de renumitul designer al Casei Regale.

Concret, pe rețelele de socializare, Alina Sorescu și-a șters toate fotografiile în care apare de Alex Ciucu, scrie Cancan.  Acest lucru denotă că și-au spus ”Adio!”, dar nu vor să recunoască.

Ultima oară când divorțul lor era unul dintre subiectele principale din showbiz a fost în primăvară. Asta după ce designerul a fost surprins în compania unei domnișoare blonde. Mai apoi, ambii posibili foști soți au negat că au luat-o pe căi separate și au spus despre femeia misterioasă că ar fi o amică.

”Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a explicat Alex Ciucu pentru playtech.ro

”Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus și Alina Sorescu la Prima TV.

Alina Sorescu, răsfățată de soț de ziua ei de naștere

Mai mult, de curând, de ziua ei de naștere, solista a primit și un cadou frumos de la soțul ei. Fericită, a postat pe Instagram pentru a arăta tuturor cât se iubesc, de fapt.

”My day 🥳 #35 #14iulie. De ziua mea 🥳 #35 #14iulie .Chiar și de la distanță #piciilusoreasca , părinții și bunicii lor sunt alături de mine! Vă mulțumesc pentru cei 35 de trandafiri! 💐”a scris Alina Sorescu pe Instagram.

În urma celor apărute, rămâne de văzut, astfel, dacă vor mai face declarații pe seama presupusului divorț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: