Redactia.ro
Home » Știri » Se auzeau plânsete în toaleta avionului. Ce a descoperit echipajul când a verificat încăperea

Se auzeau plânsete în toaleta avionului. Ce a descoperit echipajul când a verificat încăperea

GALERIE FOTO (3)

Situație fără precedent la bordul unui avion al companiei Air Mauritius! Echipajul zborului a făcut o descoperire neașteptată în toaleta avionului după ce s-au auzit zgomote care semănau cu plânsetele unui copil. Imediat cum au aterizat, au chemat autoritățile!

Se auzeau plânsete în toaleta avionului.

În timpul unui zbor operat de compania aeriană Air Mauritius, pe 1 ianuarie 2022, echipajul a făcut o descoperire teribilă. După ce s-au auzit de mai multe ori plânsetele unui copil, angajații companiei aeriene au efectuat o inspecție de rutină în toaleta aparatului de zbor. Mare le-a fost surpriza să descopere că în toaletă se află un copil nou-născut, abandonat de mama sa. Toți se-ntreabă, desigur, cum a fost posibil ca o femeie să dea naștere unui copil în toaleta unui avion și ca nimeni să nu-și dea seama de ce se întâmplă.

Toaleta avionului în care a fost găsit bebelușul nou-născut

Mai ciudat de atât e că nimeni din avion nu și-a „revendicat” copilul. Totuși, ajunși pe aeroport, autoritățile au reținut o tânără de 20 de ani, pe care au condus-o la spital pentru a-i face un control de rutina, în urma căruia să se stabilească dacă ea e cea care i-a dat naștere copilului abandonat din toaleta avionului.

Bebelușul găsit în toaleta avionului

Copilul a primit îngrijiri medicale de urgență

Și bebelușul a fost dus la spital de urgență imediat cum avionul a aterizat pe aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam din Mauritius. Din fericire, bebelușul este acum în afara oricărui pericol și primește tratamentul de care are nevoie.Cât despre tânăra în cauză, aceasta este supravegheată de poliție până la stabilirea legăturii dintre ea și bebelușul nou-născut. Momentan, ea neagă că ar fi cea care i-ar fi dat naștere băiețelului și, prin urmare, cere să fie eliberată din spital cât mai repede cu putință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: