Redactia.ro
Home » Monden » Se căsătoresc Andreea Bălan și Victor Cornea? Cei doi au vorbit despre nuntă şi familie

Se căsătoresc Andreea Bălan și Victor Cornea? Cei doi au vorbit despre nuntă şi familie

andreea antonescu victor cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu foarte serios, din câte se pare. Mai serios decât s-ar fi crezut la prima vedere.

Cei doi ajuns să răspundă la întrebări despre căsătorie, iar această variantă nu este exclusă total, în ciuda diferenţei de 10 ani dintre ei, cântăreaţa fiind cea mai „experimentată”.

Victor Cornea a cerut răbdare

Victor Cornea nu exclude subiectul mariajului, dar cere răbdare de la cei din jur.

„Este mult prea devreme totuși să ne gândim la partea aceasta, însă haideți să vedem ce ne rezervă viitorul! Cum am mai spus, avem o conexiune divină și trăim din plin momentul prezent”, a spus Victor Cornea pentru viva.ro.

Nici Andreea Bălan nu se grăbeşte. Ea spune că actele nu sunt importante pentru ea.

„Căsătoria mea de 4 luni (în acte atât am fost căsătorită) a survenit în urma șocului avut cu stopul cardiac, deci pot spune că actele nu au fost niciodată o prioritate. Importante pentru mine sunt iubirea și respectul reciproc, iar o relație frumoasă poate funcționa și fără acte. Doar iubirea ține doi oameni împreună”, a mărturisit artista.

Bălanca zice că arată mai tânără

Andreea Bălan are 39 ani, dar vedeta spune că arată mai tânără, în realitate.

Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine.

Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește.

M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă.

Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc„, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: