Redactia.ro
Home » Știri » Se dă ulei gratis. Magazinul din România care vrea să rupă concurența. Ce trebuie să știe românii

Se dă ulei gratis. Magazinul din România care vrea să rupă concurența. Ce trebuie să știe românii

Se da ulei gratis

E vestea momentului pentru români. Un hipermarket oferă gratuit ulei alimentar.

Începând din 2022, Carrefour a inițiat o campanie menită să încurajeze reciclarea uleiului alimentar, întrucât s-a observat că mulți români aruncă o cantitate semnificativă de ulei uzat, afectând în mod negativ mediul înconjurător.

Ce poți face pentru a lua ulei gratis

În cadrul acestei campanii, clienții care aduc patru litri de ulei alimentar uzat în supermarketurile Carrefour primesc în schimb o sticlă de ulei nou, de 1 litru, fără niciun cost suplimentar. Este important ca uleiul să nu conțină reziduuri, să fie de origine vegetală și să fie depozitat în PET-uri sigilate în mod corespunzător. Această ofertă este valabilă în toate magazinele Carrefour din întreaga țară, motiv pentru care merită să profitați de această oportunitate, având în vedere beneficiul gratuit pe care îl puteți obține. Pentru informații suplimentare, puteți consulta regulamentul campaniei.

Ce trebuie să știe clienții

Potrivit regulamentului, în momentul schimbului, clienții vor completa împreună cu un reprezentant Carrefour un Proces Verbal în care se vor înregistra detaliile tranzacției: numele și prenumele, cantitatea de ulei predată și cea primită, precum și data și locul schimbului. Campania este semnalizată la raft și la recepția clienților prin afișe, iar organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni în semnalizarea campaniei.

În cazul în care nu respectați termenii și condițiile campaniei, cei patru litri de ulei pot fi refuzați de către reprezentanții Carrefour. Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza schimbul dacă există suspiciuni cu privire la conținutul recipientului, tipul uleiului, integritatea sau igiena ambalajului, fără a fi obligat să justifice decizia în scris.

Dacă aduceți o cantitate mai mică de patru litri de ulei, nu veți mai beneficia de sticla de ulei gratuită, însă produsul va fi preluat de către personalul responsabil în vederea reciclării și protejării mediului înconjurător.

Comunicat oficial despre campanie

”În momentul schimbului clienții vor întocmi împreuna cu un reprezentant Carrefour un Proces Verbal în care vor fi trecute: numele și prenumele, cantitatea predata și cantitatea primită, data și locul. Sunt considerate uleiuri alimentare uzate, toate uleiurile care sunt comestibile indiferent de natura lor (ulei de floarea soarelui, ulei de măsline, ulei de in, ulei de semințe etc.)
Campania va fi semnalizata la raft si receptie clienti, prin intermediul unor afişe. Organizatorul nu va fi fãcut rãspunzãtor pentru semnalizarea incorectã/incompletã la raft a campaniei, cauzatã de cãderea de la raft, deteriorarea sau amplasarea incorectã a afişelor”, scrie în regulamentul celor de la Carrefour.

Totul despre compania care oferă ulei gratis

Carrefour România este una dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din țară, cu o prezență extinsă și o gamă variată de produse și servicii. Iată câteva detalii despre Carrefour România:

Carrefour a intrat pe piața românească în 2001, odată cu preluarea magazinelor deținute anterior de lanțul de supermarketuri hipermarketuri Continent. De atunci, Carrefour a cunoscut o creștere semnificativă și și-a extins rețeaua de magazine în întreaga țară.

Carrefour operează în România în principal sub două formate de magazine: hipermarketuri și supermarketuri. Hipermarketurile Carrefour sunt spații mari de retail care oferă o gamă completă de produse alimentare și non-alimentare, în timp ce supermarketurile Carrefour sunt mai mici și se concentrează în special pe produse alimentare.

Carrefour România oferă o gamă variată de produse și servicii, inclusiv produse alimentare proaspete și ambalate, produse de curățenie și igienă, articole pentru casă și grădină, echipamente electronice și electrocasnice, îmbrăcăminte și multe altele. De asemenea, Carrefour oferă și servicii adiționale, cum ar fi servicii bancare și asigurări.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: