Redactia.ro
Home » Știri » Se fac angajări! Peste 1.500 de locuri vacante. Se oferă 1.000 de euro și al 13-lea salariu

Se fac angajări! Peste 1.500 de locuri vacante. Se oferă 1.000 de euro și al 13-lea salariu

GALERIE FOTO (2) Se fac angajări! Peste 1.500 de locuri vacante. Se oferă 1.000 de euro și al 13-lea salariu

Românii se plâng îl ultima perioadă din cauza salariilor mici pe care le primesc din partea patronilor, însă, se pare că există anumite locuri de muncă ce îi răsplătesc pe angajați cu aproximativ 1.000 de euro. Iată care este postul pe care îl poți ocupa, de fapt.

Anunțurile de angajare au început să apară din ce în ce mai des încă de la începutul anului, dar există foarte puțini candidați, deși salariul și beneficiile sunt destul de avantajoase. Un ultim studiu realizat pe piața muncii a scos la iveală două locuri de muncă ce te pot ajuta să ajungi lejer la un venit minim de 5.000 de lei pe lună.

Locul de muncă ce e plătit cu 1.000 de euro pe lună

Potrivit datelor furnizate de platforma de recrutare online BestJobs, salariile pentru coordonatorii de operațiuni bancare variază în funcție de poziție și nivelul de experiență. O persoană angajată pe acest post câștigă între 750 și 1.000 de euro net pe lună.

În plus față de salariu, angajații beneficiază de diferite avantaje extralegale și bonusuri specifice. Printre cele mai comune beneficii extra salariale oferite pentru acest loc  de muncă se numără tichetele de masă, al 13-lea salariu, abonamentele medicale, prețuri speciale pentru activitățile sportive și programele de învățare.

În prezent, platforma BestJobs listează 229 de posturi vacante pentru poziția de coordonator de operațiuni bancare, dintr-un total de 35.000 de anunțuri de angajare active. Cele mai multe oportunități de angajare în acest domeniu se găsesc în București, Constanța, Târgu-Mureș, Brăila și Galați.

„Un coordonator de operaţiuni bancare are responsabilitatea de a superviza şi coordona activităţile operaţionale din cadrul unei instituţii bancare. Acesta asigură buna desfăşurare a proceselor şi procedurilor specifice instituţiei, având în vedere conformitatea cu reglementările şi politicile bancare.

Printre atribuţiile şi responsabilităţile specifice ale acestui rol se numără supervizarea şi organizarea activităţilor din departamentul de Operaţiuni, asigurând acurateţea documentelor solicitate de la clienţi, cât şi procesarea la timp a documentelor, respectând normele şi procedurile interne ale băncii, ale BNR şi legislaţiei în vigoare”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Angajații care pot primi 1.300 de euro pentru 8 ore de muncă

Un angajat pe poziția de inspector de daune are un salariu mediu cuprins între 900 și 1.300 de euro net pe lună. Există, în prezent, 1.535 de poziții vacante disponibile pe platforma BestJobs, dintr-un total de 35.000 de anunțuri de angajare active. Cele mai multe oportunități de angajare în această poziție sunt în București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Ploiești, Brașov, Galați și Brăila.

„Ca inspector de daune auto ai nevoie experienţă şi cunoştinţe în domeniul autovehiculelor şi al asigurărilor. Această poziţie necesită studii superioare tehnice, preferabil specializarea mecanică auto, experienţă de lucru în programul Audatex şi cunoştinţe avansate MS Office.

Totodată, sunt foarte apreciate abilităţile soft pentru buna derulare a activităţii zilnice: abilităţi de comunicare şi relaţionare cu clienţii şi colegii, capacitatea de a gestiona eficient timpul şi priorităţile, abilitatea de a lucra sub presiune şi de a rămâne calmi şi concentraţi în situaţii stresante”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

În plus față de salariu, inspectorii de daune beneficiază de alte beneficii extra salariale și bonusuri specifice. Acestea includ tichetele de masă, abonamentele medicale pentru clinici private, trainingurile de specializare și zilele libere suplimentare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: