Redactia.ro
Home » Știri » Se face lumină în cazul crimei din Berceni. Ce a făcut, de fapt, Ilie Șerbuc după ce a curmat viața fiicei iubitei sale. A spus totul anchetatorilor

Se face lumină în cazul crimei din Berceni. Ce a făcut, de fapt, Ilie Șerbuc după ce a curmat viața fiicei iubitei sale. A spus totul anchetatorilor

marcel serbuc

Începe să se facă lumină în cazul copilei care a fost ucisă de iubitul mamei sale. Bărbatul care a comis teribila faptă este cercetat de către procurorii bucureșteni și se pare că în timpul anchetei a făcut o serie de declarații foarte importante. În plus, el a avut o serie de reacții care a ridicat semne de întrebare. Iată toate detaliile!

Ce le-a spus Ilie Șerbuc anchetatorilor. Ar putea răsturna complet cazul

Anchetatorii din București au fost alertați în luna iunie în urma unei descoperi șocante dintr-un apartament din Sectorul 4. În interiorul unei lăzi sub canapea, a fost găsit un cadavru descompus, înfășurat în saci de plastic. Ulterior s-a confirmat că victima era o fetiță de 12 ani, care murise în urma unei asfixieri cu un șiret, pe care criminalul îl folosise pentru a-i strânge gâtul. Mama copilei a fost localizată în Spania și arestată de autoritățile spaniole, în timp ce partenerul acesteia, Ilie Șerbuc, a fugit în Olanda.

După interogarea mamei fetei, s-a dovedit că ea nu avea cunoștință despre moartea fiicei sale. Investigațiile ulterioare au arătat că ucigașul este, într-adevăr, Ilie Șerbuc. El rămăsese singur în casă cu fata de 12 ani, iar o ceartă violentă a avut loc între ei. În urma conflictului, fetița a căzut și a rămas inconștientă, iar agresorul, care a fost extrădat în România, a recunoscut că s-a panicat și a decis să o sugrume.

Criminalul copilei nu se poate adapta la viața din închisoare și plânge continuu

Potrivit informațiilor obținute de anchetatori de la surse apropiate cazului, teoria anterioară a fost respinsă cu fermitate de mama fetei ucise. Ea a dezvăluit anchetatorilor că Ilie Șerbuc a comis crimă asupra fiicei sale pentru o sumă derizorie de doar câteva sute de lei. De asemenea, investigațiile au scos la iveală că, după ce a luat viața tinerei, criminalul a confiscat telefonul acesteia și l-a dus la o casă de amanet. În schimbul telefonului, bărbatul ar fi primit o sumă de bani foarte mică.

Sursele citate au mai adăugat că Ilie Șerbuc a avut numeroase momente de agitație și a izbucnit în lacrimi în timpul interogatoriilor. În plus, se pare că bărbatul suferă de o depresie severă, probabil din cauza incapacității de a se adapta la viața din spatele gratiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: