Redactia.ro
Home » Monden » Se implică Dan Negru în politică? Prezentatorul pune capăt zvonurilor

Se implică Dan Negru în politică? Prezentatorul pune capăt zvonurilor

Dan Negru

În ultimele zile, s-a tot vehiculat informația potrivit căreia Dan Negru s-ar implica în politică. Prezentatorul a avut  o reacție cu privire la acest subiect.

Se implică Dan Neru în politică? Prezentatorul pune capăt zvonurilor

Dan Negru este prezentator nu doar în România, ci și în Republica Moldova, la canalul de televiziune Prime.  Anul acesta, acolo vor avea loc alegerile parlamentare pe data 11 iulie, după ce Maia Sandu a dizolvat Parlamentul. Se zvonește că Dan Negru ar fi printre candidați.

Deși i s-a propus să fie politician, Dan Negru a refuzat. De altfel, prezentatorul spune că a fost implicat în mai multe fake news-uri, odată cu începerea campaniei electorale din Republica Moldova. Asta deoarece are cel mai urmărit show din țara vecină, mai spune Dan Negru.

”Muncesc în Republica Moldova de 12 ani. Îmi place echipa de la Prime TV, sunt adevărați profesioniști. Am prins trei campanii acolo și în toate m-au implicat în Fake News. Probabil pentru că show-ul meu e cel mai urmărit și vor să mă atragă. Mi-au propus cetățenie ca să mă bag în politică, dar nu am vrut. Călătoresc cu avionul la clasa business, sunt cazat la un hotel foarte bun și am mașină cu șofer la scară.” a declarat Dan Negru pentru Impact.ro.

Dan Negru, reacție acidă pe Facebook

Dan Negru a reacționat și pe pagina sa de Facebook , odată ce a auzit cele speculate despre el.

”NU SUNT IMPLICAT IN NICIO CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU ALEGERILE DIN 11 Iulie DIN REPUBLICA MOLDOVA. NU PARTICIP PE LISTELE NICIUNUI PARTID IN ALEGERI ! Orice altă bârfă pe subiectul ăsta, rostogolită in online si prin presa de la Chisinau sau de la București e aiureală. Lucrez in Chișinău, la Prime, de vreo 15 ani… (…) Pe cât de frumoși sunt moldovenii , pe atât de urâți le sunt politicenii. Exact ca-n România !”, a scris vedeta pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: