Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, urmărit de ghinion! Ce a pățit vedeta chiar în ziua de Paște

Dan Negru, urmărit de ghinion! Ce a pățit vedeta chiar în ziua de Paște

Dan Negru, urmărit de ghinion!

Dan Negru, urmărit de ghinion! Prezentatorul tv are parte numai de surprize neplăcute! Vedeta de la Antena 1 a rămas cu mașina de lux în drum, din cauza unor probleme tehnice apărute chiar în timpul vacanței de Paște. Cu toate astea, Dan Negru a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit.

Dan Negru, urmărit de ghinion! Ce a pățit vedeta chiar în ziua de Paște

Dan Negru, urmărit de ghinion! Prezentatorul tv a fost urmărit de multe ghinione, dar acest lucru nu l-a împiedicat să își ducă planurile la bun sfârșit. Acesta a avut mai multe surprize neplăcute cu fostele mașini, fiind amendat în Franța, a făcut pana și a căzut cu autoturismul în Valea Oltului. Să nu uităm momentul în care, artificiile de la Romexpo i-au ciuruit mașina vedetei tv. Nici de această dată, Dan Negru nu a scăpat de ghinioane. Zilele trecute se întoarcea spre București de la filmările realizate la Cluj, când, la un moment dat, mașina marca Mercedes în valoare de aproximativ 50.000 de euro s-a blocat.

Astfel, vedeta de la Antena 1 a rămas cu mașina de lux în drum. Acesta a povesti întregul eveniment pe care l-a trăit chiar în Săptămâna mare. ”Paștele m-a prins pieton căci mi s-a stricat ceva la mașină. Am rămas blocat cu ea la Orăștie, mi-au urcat-o pe platformă. Eram cu tot familionul după mine. Am închiriat o mașină, de Paște voi face vizitele cu mașină de închiriat, cam 40 de lei pe zi am plătit. Am dus-o în service, nu știu cât va costa, se pare că e ceva serios”, a spus Dan Negru pentru Playtech.ro.

Dan Negru a mai avut probleme cu mașinile proprietate personală. ”Când am fost la Paris, mii de fani ovaționau echipa de fotbal a Franței, devenită campionă mondială. Pe stradă era o nebunie, milioane de oameni iar eu rămăsesem blocat cu mașina”, își amintește Dan Negru, care și filmase acele momente cu fanii aflați în delir. De asemenea, în urmă cu câțiva ani, pe ruta București-Timișoara, prezentatorul tv a făcut pană. “Uitasem să fac plinul. Era seară, nimeni nu oprea ca să mă ajute, mi-am sunat prietenii, nu găseam soluții. Într-un final, când deja îmi pierdusem speranța, un nene m-a remorcat până la Râmnicu-Vâlcea, la prima benzinărie”, și-a mai amintit prezentatorul Antenei 1.

Artificiile i-au distrus mașina

Dan Negru nu a scăpat de probleme nici în seara de Revelion. În timp ce prezenta revelionul la Romexpo, artificiile de la miezul nopții i-au distrus mașina. „A fost pagubă mare, ce am luat pe prezentare am dat pe reparații”, se amuză acum prezentatorul. Peripețiile nu s-au oprit aici! Într-o iarnă, când ningea foarte tare a ajuns cu mașina într-un șanț.

În timp ce se afla în Franța cu mașina, Dan Negru s-a trezit penalizat de autorități. „A trebuit să plătesc o amendă de 135 de euro, chiar în Paris. De ce? Mă apucasem să-mi citesc e-mail-urile primite, pe când eram la un semafor! Deci, acolo e mai rău, primești o amendă și dacă te uiți în telefon când staționezi”. Vedeta a mai spus că cerșetorii nu vin la geamul mașinii sale să-i ceară bani, pentru că știu că acesta nu le dă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: