Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, îndurerat de moartea lui Adi Bărar: ”Încă nu cred știrea asta”

Dan Negru, îndurerat de moartea lui Adi Bărar: ”Încă nu cred știrea asta”

Dan Negru, socat de moartea lui Adi Barar

Moartea lui Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a șocat o țară întreagă, inclusiv pe apropiații săi. Dan Negru, unul dintre prietenii buni ai artistului , a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Dan Negru, îndurerat de moartea lui Adi Bărar: ”Încă nu cred știrea asta”

Dan Negru este șocat de moartea liderului trupei Cargo. Prezentatorul era prieten bun cu acesta și încă nu-i vine să creadă că Adi Bărar s-a stins din viață. Regretă de altfel, că nu va fi condus pe ultimul drum așa cum ar merita, din cauza pandemiei și mai ales că Timișoara se află în carantină, informează Cancan.

„Încă nu cred știrea asta. Adi e cea mai veche legătura a mea cu showbizul. «Negrule, poți să faci performanță și dacă rămâi în Timișoara, uită-te la noi»… Erau regii scenelor fără să părăsească Timișoara. Cargo e printre cele mai mari monumente muzicale construite vreodată în România!  La 61 de ani, Adi Bărar a murit ! Într-o Timișoara carantinată, tocmai din cauza virusului, Adi nu va avea funeraliile naționale pe care le merită. Urâte vremuri!”, este mesajul postat de Dan Negru pe rețelele de socializare.

Și Dorel Săndesc, medicul care l-a îngrijit pe Adi Bărar, s-a declarat profund îndurerat de moartea acestuia. Asemeni lui Dan Negru, și el era prieten bun cu Adi Bărar.

„Acest mare om, mare prieten al meu de mulți ani, ne-a părăsit azi.Este răpus în mod clar de această boală care i-a afectat inițial plămânii aproape complet și ulterior, toate organele și, în final, în ciuda tuturor eforturilor făcute, a tehnicilor de susținere a funcțiilor vitale, a medicației, a îngrijirilor, a pierdut lupta.În secțiile ATI din România suntem în tranșee la un nivel maxim de foarte mult timp. Acum, situația chiar s-a agravat, nu mai avem locuri.

Nu ai cum să nu trăiești mereu acest sentiment de durere, de revoltă, atâția oameni suferă și unii mor, și mulți ajung aici direct ca efect al prostiei și lipsei de înțelegere omenești care fac să nu se respecte niște reguli, singurele care au arătat că pot diminua numărul de victime.Durerea e cu atât mai mare când pierzi un prieten apropiat.

Ne facem prieteni mai ales dintre cei care au nevoie de îngrijirea noastră și scapă, și ei rămân prieteni pe viață. Așa s-a întâmplat la un moment dat cu Adi Bărar. Toți spuneau că am mână bună la rockeri, i-am ajutat când a fost nevoie. Cât de fericiți am fost să ne vedem pe terenul lor, numai pe terenul lor.De data asta n-am reușit să îl ajutăm pe Adi să depășească această încercare. Din păcate, ultimul game s-a jucat aici, pe terenul meu, și l-am pierdut”, a spus Săndesc.

Adi Bărar a murit de coronavirus

Adi Bărar a murit, luni, la vârsta de 61 de ani, din cauza infecției cu SARS-COV2. Anunțul decesului său a fost făcut de restul colegilor trupei Cargo, pe rețelele de socializare.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021. «Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!»”, se arată în mesajul publicat.

Adi Bărar era de mai multe zile internat la ATI, în Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea sa era una gravă, iar medicii au fost rezervați încă de la început cu starea sa de sănătate, deoarece mai avea și alte afecțiuni printre care și ciroză hepatică.

„Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!”, este mesajul colegilor de trupă, postat în urmă cu ceva timp.

Adi Bărar a pus bazele trupei Cargo în anul 1985 și a făcut furori în toată țara cu colegii săi, prin melodiile lor rock.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: