Redactia.ro
Home » Știri » Doliu în lumea muzicii! Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit infectat cu SARS-CoV-2

Doliu în lumea muzicii! Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit infectat cu SARS-CoV-2

GALERIE FOTO (2) Doliu în lumea muzicii! Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit infectat cu SARS-CoV-2

Este doliu în lumea muzicii după ce Adi Bărar, fondatorul formației Cargo s-a stins din viață. Artistul era infectat cu SARS-CoV-2.

Adi Bărar a murit infectat cu SARS-CoV-2

Adi Bărar a murit în urma infecției cu noul coronavirus, boală care nu a iertat pe nimeni. Anunțul a fost făcut de pagina de Facebook a trupei Cargo.

”Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021. ”Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”, scrie trupa Cargo pe pagina de Facebook.

Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană…

Publicată de CARGO pe Duminică, 7 martie 2021

Adi Bărar a fost spitalizat cu o formă severă de Covid luna trecută

Adi Bărar, fondator al trupei Cargo, a fost internat luna trecută cu o formă severă de Covid. În vârstă de 61 de ani, muzicianul a fost transportat la spital cu o hemoragie internă, iar în urma efectuării testului pentru infecția SARS-CoV-2, acesta a ieșit pozitiv.

Doliu în lumea muzicii! Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit infectat cu SARS-CoV-2

Colegii de trupă au scris pe pagina oficială de Facebook faptul că starea lui este „mai fragilă decât ne-am fi putut închipui”.

”Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent”, scriu cei de la Cargo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: