Redactia.ro
Home » Știri » Adi Bărar, infectat cu COVID19. Fondatorul trupei Cargo este internat în spital, în stare destul de gravă

Adi Bărar, infectat cu COVID19. Fondatorul trupei Cargo este internat în spital, în stare destul de gravă

Adi Bărar, infectat cu COVID19.

Adi Bărar, infectat cu COVID19. Fondatorul trupei Cargo a fost diagnosticat cu noul coronavirus, acesta fiind internat în stare gravă la spital. Anunțul trist a fost făcut de colegii săi de trupă, care au postat un mesaj pe rețelele de socializare. Conform acestora, starea sa de sănătate se deteriorează foarte repede.

Adi Bărar, infectat cu COVID19. Fondatorul trupei Cargo este internat în spital, în stare destul de gravă

Adi Bărar, infectat cu COVID19. Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo a fost infectat cu coronavirus, iar în acest moment este internat în spital, în stare gravă. Colegii săi au fost cei care au dat vestea tristă. Aceștia au postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Conform acestora, starea de sănătate a artistului se deteriorează pe zi ce trece, cu toate că Adi Bărar este o persoană cu o constituție fizică puternică. „ Azi, ziua de joi, il găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!” , este mesajul postat pe rețeaua de socializare.În urma cu ceva timp, artistul a declarat că nu și-a dorit să fie un instrumentist virtuos, ci doar a vrut să fie recunoscut precum un artist cu un stil diferti și să fie apreciat de cei din jur.

Adi Bărar a fondat trupa Cargo

Adrian Bărar, în vârstă de 61 de ani este chitarist, compozitor textier și producător muzical. La vârsta de 9 ani acesta a început să cânte la chitarp, iar vreme de 4 ani a urmat uncurs de chitară clasică unde primește primele noutățu aprofundate despre muzică. Deși devine cunoscut ca și chitarist, prima experiență muzicală a avut-o cu trupa de cartier unde a activat ca toboșar. La 14 ani a înființat prima formație, iar de această dată a cântat la chitară. În încercarea de a fi mai aproape de public, Adi Bărar a abordat un stil propriu și în 1985 a format trupa Cargo, care a făcut istorie în rock-ul românesc.

Conform acestuia, numele trupei trebuia să exprime o mare greutate, încărcătură și să fie format din puțin litere, dar și să aibă un sens și în alte limbi. Adi Bărar are o activitatea vastă compozițională compunând atât pentru diferiți artiști, cât și muzică de film și scurt metraje. Întrebat dacă s-a gândit să renunțe la proiectele sale cu trupa Cargo, acesta a avut un răspuns surprinzător. „A, nu o dată am fost pe punctul să renunţăm! Au fost multe momente de acest fel, începând de la cum arătam pe scenă, sau chiar şi pe stradă. Erau tot felul de miliţieni care se ocupau să observe îmbrăcămintea, pletele… mai ales dacă şi urcai pe scenă unde erai privit de atâţia oameni, şi luat ca exemplu de tinerii din perioada respectivă„, a declarat Adi Barar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: