Redactia.ro
Home » Monden » Se împlinesc trei luni de la moartea maestrului Ion Dichiseanu. Ce persoane au fost prezente la mormântul actorului

Se împlinesc trei luni de la moartea maestrului Ion Dichiseanu. Ce persoane au fost prezente la mormântul actorului

GALERIE FOTO (3) Se împlinesc trei luni de la moartea maestrului Ion Dichiseanu.

Se împlinesc trei luni de la moartea maestrului Ion Dichiseanu. Vineri, 20 august, se împlinesc trei luni de la moartea actorului Ion Dichiseanu. Apropiații și fanii s-au adunat la mormântul acestuia, din cimitirul Bellu, pentru a îi aduce un omagiu. Ion Dichiseanu s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani.

Se împlinesc trei luni de la moartea maestrului Ion Dichiseanu. Ce persoane au fost prezente la mormântul actorului

Se împlinesc trei luni de la moartea maestrului Ion Dichiseanu. Celebrul actor a plecat dintre noi pe 20 mai, lăsănd multă durere în inima celor dragi. Vineri, 20 august, s-au împlinit trei luni de la moartea acestuia, iar Gabriela Lucuțar a organizat o pomenire a celebrului actor. Mai mulți preoți au ținut o slujbă specială de pomenire, iar la mormântul lui Ion Dichiseanu s-au strâns mai multe persoane. Toate persoane apropiate au depus aranjamente florale, amintindu-și de momentele petrecute alături de Ion Dichiseanu.

Maestrul a murit la 88 de ani și a fost înmormântat la cimitirul Bellu, cu onoruri militare. Regretatul artist s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, iar ultimele săptămâni din viață și le-a petrecut pe patul de spital. Acesta a fost internat la Spitalul Floreasca, după ce a fost infectat cu o bacteria care i-a provocat penumonie bilaterală. Deși medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe marele actor, acesta a decedat.

Ioana Dichiseanu, fiica maestruluin a acuzat medicii că au intepretat analizele greșit, fiind trimis la o clinică privată, de unde a luat o bacterie periculoasă. „S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT.

Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie. La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare”, mărturisea Ioana Dichiseanu.

Simona Florescu, îndurerată după moartea fostului soț

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. La o lună de la moartea actorului, aceasta a spus că trece printr-o perioadă grea și nu poate conștientiza că tatăl fiicei sale nu mai este. „E foarte greu. Gândiţi-vă, mi-am pierdut mai întâi tatăl şi apoi soţul, totul în mai puţin de şase luni.În noiembrie, anul trecut, a plecat mai întâi tata. Apoi, în mai, pe neaşteptate, şi Dichi. Şi spun pe neaşteptate fiindcă chiar nimeni dintre noi nu se aştepta la un asemenea deznodământ!Sunt mai mult legată de Dichi al meu decât de tata. La tata acasă am stat 18 ani, la Dichi, aşa cum obişnuia el să mă alinte, 23 de ani şi ceva mărunţiş!”, a spus ea.

Vedeta a mai spus că la concertele sale venea, în fiecare seară, un pescăruș, iar acesta i-a adus aminte de fostul soț, care a iubit mereu marea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: