Redactia.ro
Home » Monden » Cum se descurcă Simona Florescu, la două luni de la moartea lui Ion Dichiseanu. Ce ocupație are aceasta

Cum se descurcă Simona Florescu, la două luni de la moartea lui Ion Dichiseanu. Ce ocupație are aceasta

Cum se descurcă Simona Florescu, la două luni de la moartea lui Ion Dichiseanu. Ce ocupație are aceasta

Au trecut două luni de la moartea celebrului Ion Dichiseanu, însă acum oamenii se întreabă ce face fosta lui soție, Simona Florescu, și cum își câștigă existența. 

Cum se descurcă Simona Florescu, la două luni de la moartea lui Ion Dichiseanu. Ce ocupație are aceasta

Vestea că Ion Dichiseanu s-a stins din viață a șocat pe toată lumea, deși se știa că acesta are probleme de sănătate. Au trecut două luni de la moartea acestuia, iar acum Simona Florescu, fosta soție a artistului a dezvăluit cum se descurcă după moartea celebrului actor.

Se pare că viașa artistei s-a schimbat radical după moartea fostului ei partener. Deși au divorțat cu ceva timp în urmă, cei doi aveau o relație bună și erau destul de apropiați, ba chiar se vedeau regulat. După trecerea acestuia în neființă, Simona a încercat din greu depășească momentul și să se obișnuiască cu ideea că cel care i-a fost partener de viață ani la rând nu mai este cu ea.

La două luni de la moartea lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu a declarat cu ce se ocupă și cum își câștigă banii. Cei doi s-au cunoscut în 1985, atunci când ea avea doar 19 ani, iar el 54. Cântăreața a declarat, în cadrul unei emisiuni, că își câștigă singură existența din cântat. Aceasta a mai cântat la mare în ultimul timp, acolo unde fostului ei soț îi plăcea să meargă regulat.

”Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine. Cânt la mare din 11 iunie, dar mie nu-mi place marea, de două ori am fost la plajă de când am venit aici. Lui Dichi îi plăcea foarte mult, era îndrăgostit de mare. (…) Acum nimic nu este ca înainte. În acest moment îmi câștig singură existența din cântat, asta mă ajută să merg mai departe. Viața trebuie să meargă mai departe”, a declarat Simona Florescu la „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Ce avere avea Ion Dichiseanu

Cu toate că era unul dintre cei mai talentați actori din România, Ion Dichiseanu avea o pensie inimaginabil de mică. După 65 de ani de carieră, maestrul Ion Dichiseanu primea lunar de la Stat o pensie de doar 1500 de lei. Maestrul Ion Dichisenau a urcat pe scenă până când probleme de sănătate l-au doborât. El a povestit într-un interviu că își petrecerea zile întregi la repetiții, iar suma de bani pe care o încasa pentru un spectacol la teatru era de doar 150 de lei.

”Într-un teatru particular repeţi de zece, douăzeci de ori până ieşi la rampă cu un spectacol. Primesc 150 de lei pe reprezentaţie, dar nu mă plâng, aceasta este menirea mea pe pământ şi nu o văd ca pe un sacrificiu”, a declarat marele actor Ion Dichiseanu.

Într-un alt interviu, Ion Dichiseanu a povestit că are o proprietate, pe care a achiziționat-o în 1991, care îi asigură un venit, doarece este dată spre închiriere. Chiria pe care Ion Dhiciseanu o încasa lunar pentru acea proprietate care era dată spre închiriere era de 700 de euro, echivalentul a aproximativ 3400 de lei.

”Am de 24 de ani acest spaţiu şi a fost permanent închiriat. A funcţionat o perioadă foarte bună ca minimarket, iar ultimele cinci luni au închiriat nişte turci pentru pizzerie, doar că nu le-a mers şi au închis. Aşa înveţi ce merge şi ce nu. Financiar vorbind, spaţiul acesta pot să spun că m-a ajutat foarte mult. Din păcate, nu mai am altele”, a dezvăluit Ion Dichiseanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: