Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Se juca cu drona deasupra oceanului când a văzut un delfin înotând agitat! Când și-a dat seama de ce făcea acest lucru, a rămas șocat

Se juca cu drona deasupra oceanului când a văzut un delfin înotând agitat! Când și-a dat seama de ce făcea acest lucru, a rămas șocat

Se juca cu drona deasupra oceanului când a văzut un delfin înotând agitat! Când și-a dat seama ce încerca să îi transmită a rămas șocat

Un bărbat se juca cu drona deasupra oceanului când a văzut un delfin înotând agitat! Când și-a dat seama de ce făcea acest lucru, a rămas șocat! Ce voia delfinul de la el e incredibil?

Se juca cu drona deasupra oceanului când a văzut un delfin înotând agitat

Delfinii sunt cunoscuți pentru inteligența lor și pentru spiritul lor jucăuș, dar unul dintre aspectele despre care nu se vorbește cu privire la ei este modul în care mănâncă. Precum mai toate animalele marine, dieta lor este formată în mare parte din pește.

Însă alergatul după pești nu este foarte relaxant, astfel că aceste mamifere inteligente au fost obligate să găsească alte moduri de a-și găsi mâncarea. Delfinii și-au dat seama cum să facă peștii să intre direct în gurile lor deschise!

Delfinii și-au dat seama că peștii nu călătoresc prea bine în afara apei sau pe suprafețe uscate. Când un delfin localizează un banc de pești și începe să înoate în jurul lui, își folosește coada pentru a bate ușor în pământ. În acel moment un nor de praf și nămol începe să se ridice în timp ce delfinul continuă să înoate în spirală, prinzându-i pe pești într-o celulă de nămol și praf.

În timp ce delfinul se apropie de ei tot mai mult, peștii se agită și înoată în afară, dar singurul loc unde pot ajunge este gura delfinului! Această sarcină cere mult efort, dar beneficiile sunt valorificate de întregul grup de delfini. Aceasta este încă o dovadă că această specie este una incredibilă.

Delfinii pot vorbi aproape ca oamenii

Un studiu arată că delfinii pot vorbi aproape ca oamenii. Cercetătorii au descoperit că delfinii pot ”șuiera” aproape cinci cuvinte, dar care nu pot fi percepute de om. De altfel, delfinii pot salva oamenii de la înec, ținându-i la suprafață dacă îi vad răniți.

Un alt lucru interesant despre delfini este că în timpul somnului, doar jumătate din creierul lor doarme, pentru a nu se îneca. Cealaltă jumătate a creierului o păstrează trează pentru a putea respira. Atunci când dau naștere puilor, puii de delfin ies mai întâi cu coada.

Puii sunt alăptați până la 11 sau 2 ani și stau în preajma mamei până la opt ani. Viața delfinilor este asemeni unui om. Pot trăi între 40 și 80 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: