Redactia.ro
Home » Știri » Se mărită Geta Sterp, sora lui Culiță. Când are loc fericitul eveniment

Se mărită Geta Sterp, sora lui Culiță. Când are loc fericitul eveniment

Toată țara îl știe pe Culiță Sterp. Artistul are melodii în trending, iar vlogurile postate de el sunt urmărite de sute de mii de românii. Acum, mulți o știu și pe sora sa, Geta Sterp. Aceasta se mărită cu Sebastian Crăciunescu, cel cu care are o relație de aproximativ 4 ani! Anunțul a fost făcut chiar de fratele acesteia, pe canalul lui de Youtube.

Sora mai mică a lui Culiță Sterp se mărită. Când are loc nunta 

Sora mai mică a lui Culiță Sterp a devenit cunoscută publicului, datorită succesului pe care l-au avut cei doi frați ai săi, Culiță și Iancu Sterp. În timp ce Culiță a devenit celebru pe plan muzical, odată cu lansarea lui în muzică alături de Carmen de la Sălciua, fosta lui soție, Iancu a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Puterea Dragostei. 

Amândoi au o comunitate imensă pe rețelele sociale. Postează des clipuri cu ce fac zilnic, dar și cu cele mai importante evenimente din viața lor. Fratele Getei, Iancu Sterp, a anunțat marele eveniment și a spus ce părere are despre viitorul său cumnat. 

Nuntă mare în familia lui Culiță Sterp!

Pe canalul său de Youtube, Iancu Sterp a anunțat căsătoria surorii sale. În videoclipul, sunt prezenți și viitori miri, dar și mama Geta. Sebastian și viitoarea sa soție sunt împreună de 4 ani și nu se sfiesc să-și facă declarații romantice pe rețelele de socializare. Nunta va avea loc pe 2 octombrie.

„Am fost să împart invitații pentru nunta lui Geta, da, ați auzit bine. Se mărită Geta, cred că la anul mă duc și eu’, a spus fratele Getei, Iancu Sterp, în clipul video postat pe Youtube.

Sora lui Culiță Sterp împreună cu iubitul său, vor apărea în videoclipul artistului

Geta, sora lui Culiță Sterp, alături de logodnicul ei Sebi vor apărea în noul videoclip muzical al artistului. „@geta.sterp și Sebi apar în noul meu clip, cea mai frumoasă melodie de dragoste care se va numi „Nu-l mai căuta pe Făt Frumos”, a spus Culiță Sterp pe TikTok.

„E primul meu clip în care protagoniștii sunt Sebi și Geta. Sebi are puține emoții… I-am adus la biserică să se căsătorească. Faceți-vă viața, ia-o de nevastă, cere-o. Ai cerut-o?”, a completat Culiță Sterp pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: