Redactia.ro
Home » Monden » Se mărită Ioana Ginghină! De ce la nunta ei nu se vor mânca sarmale

Se mărită Ioana Ginghină! De ce la nunta ei nu se vor mânca sarmale

La 44 de ani, Ioana Ginghină poate deveni mamă pentru a doua oară

Actrița Ioana Ginghină, fosta soţie a actorului Alexandru Papadopol, se mărită la 4 ani distanţă de la divorţ. Sâmbătă, 23 septembrie, frumoasa actriţă se va cununa civil cu iubitul său, iar petrecerea va avea loc în curtea casei, într-un cadru retrâns.

Actrița se va cununa civil, chiar la ea acasă, cu logodnicul Cristian Pitulice.

Vor avea cel mult 40 de invitaţi

Doar apropiaţii cuplului, aproximativ 40 de persoane, vor luat parte la fericitul eveniment.

„Gata, sâmbătă mă mărit! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Nu e o rochie complicată, pentru că vreau să mă bucur de aceste momente.

Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut.

Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail de la Shoteria, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare.

Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei”, a dezvăluit Ioana Ginghină, care menționa în trecut că nu crede că-l va invita pe fostul soț, din respect pentru cel care-i va lua locul.

La acest eveniment nu se vor servi sarmale, întrucât mirii au considerat că acest meniu n-ar fi în ton cu decorul visat de ei.

Ioana Ginghină nu avea ce mânca?

În trecut, Ioana Ginghină a recunoscut că a trecut prin momente grele, atunci când s-a mutat în București, pentru a studia. Spune că nu avea ce mânca.

Da, aveam probleme financiare în sensul că nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită.

Dar ideea e că eu fiind la teatru puteam să merg la teatru gratis, mergeam de exemplu în discotecă și nu beam în discotecă, mă duceam în Regie și ne punea ștampilă din aia pe mână, ieșeam, beam la ultima bodegă acolo, că era mai ieftin și ne întorceam în din astea mai scumpe: în Dumars, în Max, din astea, dar numai dansam acolo.

Cumva nu pot să zic că am simțit sărăcia, dar au fost perioade când efectiv nu aveam ce mânca. Preferam, dacă aveam niște bani, să-i dau pe o cola la bodega de lângă Dumars decât să îmi iau mâncare. Dă-o în colo de mâncare, lasă că mâncăm noi după aceea”, a povestit actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: