Redactia.ro
Home » Monden » Se naște o relație amoroasă la Survivor România? Atingeri suspecte între doi concurenți

Se naște o relație amoroasă la Survivor România? Atingeri suspecte între doi concurenți

GALERIE FOTO (4) Se naște o relație amoroasă la Survivor România_

Se naște o relație amoroasă la Survivor România? Concurenții de la Survivor România 2021 dau tot ce pot pe trasee pentru a câștiga probleme, iar de multe ori entuziasmul scoate la iveală unele sentimente. În ultima ediție, tensiunea a atins cote maxime între concurenți.

Se naște o relație amoroasă la Survivor România? Atingeri suspecte între doi concurenți

Se naște o relație amoroasă la Survivor România? Concurenții de la Survivor România 2021 se luptă pentru a câștiga probele de pe trasee, dar în ultima vreme, tensiunea a atins cote maxime. Situația din echipa Faimoșilor pare că se înrăutățește, iar concurenții sunt cu nervii la pământ. Cătălin Moroșanu le-a acuzat pe Alexandra Stan și Roxanei Nemeș pentru că nu mai aduc puncte echipei, pe de altă parte, fetele le acuză pe băieți că sunt misogini și nu le dau credit în competiție. Ediția trecută, jocul de recompensă a fost câștigată din nou de echipa Războinicilor, care au reușit să-i bată pe Faimoși cu scorul de 10-4. Ulterior, a urmat un joc de mimă, în urma căruia, toți concurenții au observat un detaliu surprinzător. Se naște o relație amoroasă la Survivor România?

Mellina și Alin, din echipa Războinicilor au făcut echipa la jocul de mimă și au reușit să câștige un punct important, motiv pentruc are, Alin a luat-o în brațe pe colega lui și a apucat-o de posterior. Acest lucru i-a luat prin surprindere pe fanii lor care și-au pus multe semne de întrebare, pentru că Alin a spus în nenumărate rânduri că are o iubită acasă. Este posibil să fie vorba despre un gest necontrolar din cauza entuziasmului sau se va infiripa o poveste de dragoste între cei doi? Momentan, nu ne rămâne decât să le privim performanțele concurenților de la Survivor România.

Mellina si ALin, atingeri interzise

Poveste de dragoste la Survivor România

În cazul în care se va înfiripa o poveste de dragoste între concurenții sezonului 2 la Survivor România, acesta nu va fi primul. Doi tineri au acceptat provocarea de la Survivor România fără să se gândească la faptul că le-ar putea aduce o experiență în plus. Este vorba despre partea amoroasă. Andrei și Karina, din echipa Războinicilor s-au bucurat în primul sezon al emisiunii Survivor România de o altă perspectivă și de săgeata lui Cupidon.

De-a lungul reality show-ului, mătușa Karinei a susținut că singurul care se bucură de povestea de iubire în Dominicană este doar Andrei, menționând că povestea de dragoste dintre ei nu va dura mult. „M-a surprins, nu aș fi crezut niciodată că o să se întâmple așa ceva acolo, în condițiile acelea grele, chiar precare. El mi se pare că ține mult la Karina, în schimb, ea mi se pare mai degrabă surprinsă, plăcut bineînțeles, decât plină de iubire. Adică, ea nu este îndrăgostită, sigur, și am mai spus-o. Am crescut-o de la opt ani, a stat numai cu mine și o cam cunosc. Eu niciodată nu am văzut-o îndrăgostită până la vârsta asta, și a avut mulți prieteni! În plus, există mulți băieți care îi fac curte la Craiova, și o așteaptă disperați să vină acasă de la Survivor România”, spunea la acea vreme mătușa Karinei. La scurt timp, după ce s-au întors acasă, Karina și Andrei s-au despărțit, iar cea care a dat vestea a fost Emily Alupei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: