Redactia.ro
Home » TV » Se schimbă regulile la Survivor. Daniel Pavel a făcut anunțul care i-a uimit pe toți concurenții

Se schimbă regulile la Survivor. Daniel Pavel a făcut anunțul care i-a uimit pe toți concurenții

ionut survivor

Competiția din Republica Dominicană se aproie de sfârșit, iar probele prin care trebuie să treacă concurenții sunt din ce în ce mai dificile. Domnul Dan, prezentatorul emisiunii a făcut un anunț care nu a fost pe placul concurenților, dar care cu siguranță va adăuga un plus de adrenalină și spectacol competiției. Iată despre ce este vorba!

Au mai rămas doar 7 concurenți la Survivor România 2023, iar lupta pentru premiul cel mare devine tot mai aprigă, așadar era de așteptat ca regulile să sufere anumite modificări pentru a oferi un plus de spectacol celor aflați în fața micilor ecrane.  În ediția de miercuri, 3 mai 2023, Daniel Pavel, gazda emisiunii, a anunțat schimbări majore în ceea ce privește viitoarele provocări pe care concurenții vor fi nevoiți să le parcurgă.

Pe data de 3 mai 2023, gazda emisiunii Survivor România, Daniel Pavel, a modificat regulile jocului. În cadrul consiliului de eliminare, concurenții au fost informați cu privire la aceste schimbări și li s-a spus că urmează o săptămână dificilă, deoarece sistemul cu vieți va fi reluat și va exista un singur purtător de colan. Așadar, concurenții au o motivație în plus pentu a oferi pe traseu tot ce au mai bun.

„Săptămâna viitoare, cea mai mare provocare pentru ei este să reia din nou sistemul cu vieți. De asemenea, când știu că se apropie la linia de finish, trebuie să facă noi alianțe. La fel, va exista un singur purtător de colan. Se adaugă tensiune, adrenalină, la tot ce trăiesc concurenții în fiecare zi”,  a declarat Domnul Dan, așa cum este poreclit de concurenți și telespectatori.

Prezentatorul este de părere că, în această etapă a competiției, factorul esențial care va face diferența dintre învinși și câștigători este reprezentat nu atât de forța fizică, cât de capacitatea de a rezista provocărilor din punct de vedere psihic.

„Efortul lor se dublează, poate chiar se triplează, pentru că trebuie să lupte cu același adversar, fată sau băiat, de mai multe ori. Asta îți conferă și șansa de a te îmbunătăți. Deja ei își cunosc puterea de luptă, tacticile, punctele tari, punctele slabe, însă pe de altă parte dacă psihicul nu este acum lamă de oțel atunci încep să cadă concurenții, pentru că s-au tot izbit, s-au tot lovit și au văzut că pierd. Psihicul este în această etapă – factorul esențial”, a completat Daniel Pavel.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: