Redactia.ro
Home » TV » Se ştie cine a câştigat Bravo, ai Stil! Celebrities! Surpriză de proporţii la Kanal D

Se ştie cine a câştigat Bravo, ai Stil! Celebrities! Surpriză de proporţii la Kanal D

Bravo ai stil Celebrities

Bravo, ai stil! Celebrities este o emisiune foarte urmărită în țara noastră, astfel că toată lumea este interesată să afle cine va fi marea câștigătoare.

Cine va câștiga Bravo, ai stil! Celebrities. S-a aflat deja

s-a aflat cine va câștiga emisiunea de la Kanal D, Bravo, ai stil! Celebrities. Finala se zvonește că va fi pe 19 decembrie, așadar destul de curând. Și, mai mult decât atât, a ieșit la iveală și cine va fi marea câștigătoare a concursului.

Mai întâi, să aflăm cine vor fi primele eliminate. Este vorba despre Xonia și Roxana, care au participat destul de puțin.

„Următoarea eliminată va fi Xonia, pe care au adus-o să fie carne de tun, ca să nu se supere foarte tare celelalte concurente la următoarea eliminare. Apoi va urma Roxana Nemeș. Amândouă au venit pentru publicitate, nu neapărat pentru bani sau stil. Și pentru că au stat doar în câteva ediții, banii au fost puțini, aproximativ 2.000 de euro Xonia și 5.000 Roxana”, arată surse din interior.

Marea câștigătoare de la Bravo, ai stil! Celebrities

Să trecem, așadar, mai departe. Cine vor fi semifinalistele? Iată că și la această întrebare avem răspunsul: este vorba despre Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Sișcanu, Deea Codrea și Oana Radu.

„Cele șase semifinaliste vor fi: Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Sișcanu, Deea Codrea și Oana Radu. S-a înregistrat deja și o parte din bucata finală cu trei dintre concurente cu puncte puține care vor fi scoase în față pentru a da piept cu publicul telespectator: Tonciu, Șișcanu și Oana Radu”, mai dezvăluie sursa din Kanal D.

Cine va fi, până la urmă, mare câștigătoare? Se pare că aceasta vi fi nimeni alta decât cântăreața Theo Rose! Surse din interiorul emisiunii au dezvăluit că aceasta are cele mai mari șanse de câștig și se așteaptă ca aceasta să fie marea câștigătoare din acest sezon, al show-ului Bravo, ai stil! Celebrities.

Etichete: