Redactia.ro
Home » TV » Andreea Tonciu, preferata fanilor de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost concediată în trecut. Cine a făcut-o să trăiască umilinţa vieţii

Andreea Tonciu, preferata fanilor de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost concediată în trecut. Cine a făcut-o să trăiască umilinţa vieţii

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este acum preferata fanilor de la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar aceasta are o carieră destul de îndelungată în televiziune, ea fiind o prezență constantă la televizor înainte de a deveni mamă.

Unde muncea Andreea Tonciu înainte de a fi la Kanal D

Andreea Tonciu a lucrat mulți ani ca asistentă TV, ba chiar a avut și propria emisiune, alături de Sânziana Buruiană și Simona Trașcă, fiind prezentate aventurile celor trei.

După ce l-a întâlnit pe actualul său soț, Andreea Tonciu a renunțat la lumina reflectoarealor, din dorința iubitului ei. Ulterior, ea a rămas însărcinată și s-a dedicat vieții de familie.

Andreea Tonciu lucra drept asistentă TV la o emisiune prezentată de Adriana  Bahmuțeanu, dar, la un moment dat, actuala vedetă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost dată afară de Bahmu. Ea mărturisea că nimeni nu o mai suporta pe Andreea Tonciu și de aceea a luat decizia să o dea afară.

Scandal între Andreea Tonciu și Adriana Bahmuțeanu

“Fata asta era pusă pe harţă tot timpul, se certa cu toată lumea, mai ales în ultima vreme de când se crede mare vedetă. Nu o mai suporta nimeni pe acolo, toţi din emisiune se bucură că au scăpat de ea. Nu făcea nici un efort să înveţe cele câteva cuvinte pe care trebuia să le spună când prezenta “Vremea” în emisiune. Pe deasupra începuse să-i scoată pe invitaţi, seara, pe la Bamboo, trăgea de manelişti pe acolo…Tot timpul spunea că e obosită, pentru că petrecuse toată noaptea. Mie mi-a sărit muştarul ultima, dar deja îi înnebunise pe absolut toţi, nu cred că e cineva cu care nu s-a certat pe acolo”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Totuși, conflictul dintre cele două s-a remediat rapid și Andreea Tonciu a revenit pe micul ecran în aceeași calitate, de asistentă a lui Bahmu.

„Eu nu am fost niciodată supărată pe Adriana. Am dat uitării tot ceea ce s-a întâmplat la vremea respectivă şi am decis să o luăm de la capăt. Mie îmi place la nebunie să fiu asistenta lui Bahmu”, povestea Andreea Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: