Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Se uita la pozele din vacanță. Când a văzut cine i-a „stricat poza” a rămas fără cuvinte! În fundal nu apărea nimeni altul decât…

Se uita la pozele din vacanță. Când a văzut cine i-a „stricat poza” a rămas fără cuvinte! În fundal nu apărea nimeni altul decât…

GALERIE FOTO (2)

Fotografia unei femei din vacanța ei la New York a devenit virală pe rețelele de socializare. Inițial, trecuse cu vederea ce apărea pe fundal. Dar când a ajuns acasă a făcut descoperirea care a lăsat-o fără cuvinte.

Mae Archie a făcut o fotografie în New York după ce a vizitat o expoziție despre trupa The Beatles, înainte de a-și continua vacanța, scrie mirror.co.uk.

În fotografie apărea Paul McCartney

Abia acasă a constatat, în timp ce viziona fotografiile făcute, că a trecut pe lângă o celebritate, fără să o recunoască.

Femeia a ratat ceva nemaipomenit la New York, mai ales că vizitase o expoziție despre legendara trupă britanică The Beatles. În fundal apărea nimeni altul decât Sir Paul McCartney, unul dintre soliștii grupului.
Acesta traversa o trecere de pietoni atunci când a fost surprins în fotografia femeii.

Descoperirea a fost de-a dreptul dureroasă, mai ales că Mae a spus în videoclipul devenit viral pe Tiktok că este o mare fană, scrie The Mirror. În el, ea a scris: „Făceam poze în New York și când am ajuns acasă am realizat: Paul McCartney mi-a „stricat fotografia”. În comentarii, Mae a explicat:

„E timpul pentru o poveste: Tocmai plecasem de la MET pentru a vedea expoziția „Play it Loud” și mă uitam la setul Beatles și la toate celelalte lucruri, pentru că iubesc muzica. Și am vrut să fac o fotografie drăguță, așa că am făcut-o pe trecerea de pietoni, dar eram cu fața la mama mea, așa că nu l-am văzut pe Paul până când nu m-am întors.

E mare fană The Beatles

Am făcut contact vizual cu el și am stat acolo câteva secunde și el și-a dat seama că încercam să-mi dau seama de ce îmi părea atât de familiar. Apoi mi-a făcut cu ochiul pentru că știa că știu și apoi a plecat. Deci, morala poveștii: am fost uimită”, a povestit femeia.

Sir James Paul McCartney va împlini luna viitoare 81 de ani. În ciuda vârstei sale înaintate, încă participă la festivaluri de muzică și ridică publicul în picioare. După încheierea turneului său intitulat „Got Back Tour”, în timpul căruia muzicianul britanic a umplut stadioane din Statele Unite timp de o lună şi jumătate, el va susţine un concert la Festivalul Glastonbury.

Paul va deveni cu această ocazie cel mai vârstnic cap de afiş din istoria celebrului festival muzical, care atrage zeci de mii de spectatori în sud-vestul Angliei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: