Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Chitoșcă a fost părăsit de soție și filmat! Fotbalistul a izbucnit în lacrimi

Sebastian Chitoșcă a fost părăsit de soție și filmat! Fotbalistul a izbucnit în lacrimi

Sebastian Chitoșcă a fost părăsit de soție și filmat! Fotbalistul a izbucnit în lacrimi

Sebastian Chitoșcă a fost filmat în timp ce a fost părăsit de soția sa, în Germania. Fotbalistul a izbucnit în lacrimi în plină stradă. 

Sebastian Chitoșcă a fost părăsit de soție și filmat! Fotbalistul a izbucnit în lacrimi

Sebastian Chitoșcă trece printr-o perioadă dificilă. Fostul concurent de la Survivor România s-a despărțit recent de soția lui, Alexandra, alături de care locuia în Germania. Ea i-a transmis că nu vrea să mai formeze un cuplu și s-a întors să locuiască cu părinții ei. În tot acest timp, Sebastian Chitoșcă a încercat să ia legătura cu soția lui și să vorbească față în față.

După ce a ajuns în Germania, fostul fotbalist a rămas fără vreo posibilitate de a intra în casa lor și a fost nevoit să sune la poliție și să anunțe că va sparge butucul și că o va înlocui cu alta. De aici, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Sebastian Chitoșcă și soția lui s-au revăzut în fața poliției, însă ea nu a vrut să coboare din mașină și să vorbească cu el. Fostul concurent de la Survivor România a primit restricție și nu se mai poate apropia de soția lui, astfel este amendat.

Momentul a fost filmat de un vecin care a surprins momentul, iar imaginile au început să circule în mediul online. În imagini se poate observa cum Sebastian Chitoșcă, înconjurat de polițiști, în timp ce plânge și se roagă de soția lui să iasă din malină și să îl asculte. Din videoclipul postat de userul d.catalin95, fostul Faimos plânge în plină stradă și le explică polițiștilor că a fost plecat mai bine de 7 luni în Republica Dominicană, în junglă.

@d.catalin95

#sebastianchitosca #fyp #viral #foryoupage @chitoscaofficial 😓

♬ sunet original – ⚜️💎Catalin-Iulian Dragan💎⚜️

Sebastian Chitoșcă și Alexandra au fost împreună 7 ani de zile

Alexandra Chitoșcă a avut dovezi serioase împotriva soțului ei. Pentru a putea cere ordinul de restricție, tânăra le-a arătat polițiștilor footgrafii cu ea vânătă, de acum 7 ani de zile. Sebastian Chitoșcă plânge și se roagă de soția lui să iasă din mașină să vorbească.

”Imi arată poze cu tine vânătă de acum 7 ani”, „Alexandra, te rog iesi din masina. Daca ai tinut la mine…”, i-a spus Sebastian Chitoșcă soțiie sale, printre lacrimi.

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii Teo Show, Sebastian Chitoșcă a recunoscut că a lovit-o pe soția lui în urmă cu 7 ani de zile. Cu toate acestea, de atunci, el a mărturisit că nu i-a mai greșit cu nimic soției sale, nu a lovit-o și i-a fost fidel.

Acum, Sebastian Chitoșcă a primit un ordin de restricție care îi interzice să se apropie de Alexandra la nici 20 de metri pentru jumătate de an. Daca va încălca acest document oficial, riscă să stea în spatele gratiilor pentru 6 luni sau va trebui să plătească o amendă usturătoare în valoare de 250 de mii de euro.

„Ea a continuat demersurile pentru a se asigura ca nu o sa mai dea ochii cu mine niciodata. Ii este si rusine sa mai vorbeasca cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influente. Ea nici nu stie limba, a fost dusa acolo de oameni care stiu ce-au de facut. Am primit o foaie ieri, ca am fost inlaturat de la apartament si 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri sa fiu langa aceasta femeie, daca o sa ma apropii de ea am de facut inchisoare 6 luni sau amenda 250 de mii de euro”, a spus fotbalistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: