Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Dobrincu de la „Imperiul Leilor”, acuzații grave la adresa fostei iubite: „Vrea să profite profesional pe baza relaţiei noastre sincere de iubire…”

Sebastian Dobrincu de la „Imperiul Leilor”, acuzații grave la adresa fostei iubite: „Vrea să profite profesional pe baza relaţiei noastre sincere de iubire…”

GALERIE FOTO (2)

Sebastian Dobrincu face parte din echipa juraților emisiunii „Imperiul Leilor” și este unul dintre tinerii care au cunoscut succesul la o vârstă foarte fragedă. În vârstă de 23 de ani, are o avere impresionantă și este pregătit să-și împărtășească experiența profesională și viziunea asupra afacerilor cu publicul din România. Recent a fost implicat fără voia lui într-un scandal cu fosta iubită, pe care a decis să-l clarifice în mod public.

Sebastian Dobrincu de la „Imperiul Leilor”, acuzații grave la adresa fostei iubite: „Vrea să profite profesional pe baza relaţiei noastre sincere de iubire…”

Sebastian Dobrincu s-a afirmat încă de la o vârstă foarte fragedă pentru inteligența sa și pentru pasiunea sa pentru IT. A devenit un important om de afaceri în SUA, iar acum s-a întors în România, unde și-a făcut debutul în televiziune. Este jurat al emisiunii „Imperiul Leilor”, dar s-a lansat de curând și în muzică.

La 23 de ani, dă dovadă de o maturitate deosebită, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. A avut o relație cu Mimi, o creatoare de conținut celebră din țara noastră, iar declarațiile acesteia l-au determinat să-i aducă declarații destul de grave. Mai exact, fosta lui iubită l-a acuzat că l-a înșelat și că a părăsit-o într-un moment foarte dificil al vieții sale.

În realitate însă, lucrurile s-au dovedit că au fost diferite. Pe lângă faptul că tânăra a făcut declarații false, ar fi intenționat la început să înceapă o relație cu Sebastian doar cu scopul de a se promova.

„A pozat în victimă încă de la prima noastră despărţire, la îndemnul managerului ei, pentru a câştiga capital de imagine pe baza unor drame inventate. Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relaţie publică, dar nu menţionează motivul reticenţei mele: la scurt timp după ce ne—am îndrăgostit, mi-a povestit motivul real pentru care voia să mă cunoască – ea şi managerul ei voiau să îmi propună să orchestrăm o relaţie falsă între noi, pentru a ne promova reciproc. Mi s-a părut cel mai josnic lucru, iar din momentul acela am avut mari frici vis-a-vis de dorinţa ei de a ne afişa public. La doar câteva zile duoă ce ne-am cunoscut, ea şi managerul ei au enit cu propunerea de a face un pictorial despre relaţia noastră pe coperta uneui reviste. În contextul în care noi abia ne cunoşteam de câteva zile, propunerea era total deplasată şi m-a pus pe gânduri. Noi ne îndrăgostiserăm reciproc deja, iar propunerea lor nu mai avea sens. Deşi am stabilit împreună că ne dorim o relaţie sănătoasă, ferită de opinia publică, ea astăzi îmi resproşează propria ei decizie”, a declarat juratul „Imperiul Leilor”.

Fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu ar continua să obțină beneficii de pe urma legăturii lor

Chiar dacă nu au negat că au avut o relație bazată pe iubire, în ciuda începutul lor neobișnuit, Sebastian Dobrincu este de părere că Mimi dorește să aibă beneficii de imagine de pe urma acestei despărțiri.

„Mimi nu este victimă. Împachetează minciunile într-o falsă misiune socială – vrea să „ajute tinerii în depresie să depăşească momentul”,. Dar ce îi învaţă prin propriul exemplu? Cum să mintă şi să îşi agreseze partenerul? Cum să se victimizeze? Cum să nu îşi asume vina? Latura falsă îi iese la iveală prin propriile cuvinte.Mă întristează profund faptul că vrea să profite profesional pe baza relaţiei noastre sincere de iubire, în loc să fi acceptat să rezolvăm orice tensiune ar fi rămas între noi. Are acces la un public numeros şi tânăr pe care încearcă să îl manipuleze pentru beneficiul ei şi al echipei ei. Este un business pentru ea – înţeleg perfect – dar nu pot accepta la nivel moral să calc pe cadavre de dragul succesului. În special când vine vorba de persoana care te-a iubit.”, a mai declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: