Redactia.ro
Home » Știri » Secretele lui Ianis Hagi. Ce l-a convins că fotbalul nu e doar un joc

Secretele lui Ianis Hagi. Ce l-a convins că fotbalul nu e doar un joc

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, joacă acum pe post de extremă la Rangers în Scottish Premiership. Pe plan internațional, acesta joacă la națională României, dar și pentru România U17, România U16, România U19 și România U21. Tânărul fotbalist a povestit cum s-a convins că fotbalul e mai mult decât un joc.

Cum a reacționat Ianis Hagi după calificarea echipei sale în grupele Champions League

Glasgow Rangers, echipă la care e legitimat internaţionalul român Ianis Hagi, s-a calificat, miercuri seara, în grupele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins în deplasare echipa olandeză PSV Eindhoven cu scorul de 1-0, în manşa secundă a play-off-ului. „Ne-am întors”, au scris pe Twitter cei de la Glasgow Rangers. „Acolo unde ne e locul”, a completat Ianis Hagi.

Ce l-a convins pe Ianis Hagi că fotbalul nu e doar un joc

„Nu cred că a fost un episod anume sau un moment precis. Ține și de cum abordezi tu. Eu nu văd fotbalul ca pe un job – haide, azi avem program, avem fotbal, program de fotbal…. Nu! Pentru mine, fotbalul e totul zi de zi, e viața mea, așa cum trăiesc zi de zi, așa trăiesc și fotbal zi de zi”, a povestit Ianis Hagi pentru playsport.ro.

Ianis Hagi: Prin fotbal te șlefuiești ca om

„Cum vine viața, cu totul, cu toate ale ei, așa vine și fotbalul, cu etape și lecții diferite, una după cealaltă, cu obstacole și bucurii. Tocmai asta m-a convins că fotbalul nu e doar un sport, când am văzut complexitatea lui în viața mea. Am văzut că prin fotbal te șlefuiești ca om”, a mai adăugat Ianis Hagi pentru sursa citată.

Ianis Hagi spune că s-a născut cu o dragoste pentru fotbal

„Când te naști cu o pasiune, cu o dragoste, cum e la mine cu fotbalul, nu ai cum să pronunți vreodată cuvântul sacrificiu. Nu poți! Eu am vrut să fac fotbal la acest nivel, eu am vrut de la început să merg la antrenamente, știind că voi fi mai târziu departe de familie. Eu am ales Italia, apoi Belgia, acum Scoția. Și am ales mereu cu dragoste, deci de unde sacrificiu?”, a mai completat Ianis Hagi pentru playsport.ro.

Când era mic, Ianis Hagi se uita singur la meciurile României

Ianis Hagi a dezvăluit că se uita singur la meciurile României când era mic pentru a se puta exterioriza.
„Pentru că voiam să trăiesc meciul la maximum și să mă pot exterioriza, să nu se uite alții la mine cum reacționez, cum trăiesc fazele. Eram copil și mă stingherea asta. Așa că… mă uitam singur! Țin minte și acum meciul România-Olanda, mi-a stat în cap toată copilăria! După golul victoriei, marcat de Goian, am sărit o dată în sus și apoi am luat-o la goană prin toată casa! Reacția asta i-a făcut pe mama și tata, care au rămas “mască”, să mă ducă la turneul final EURO”, a mai povestit Ianis pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: