Redactia.ro
Home » Știri » Secretele vieții de ducesă. Regulile de la care Kate Middleton nu se abate niciodată

Secretele vieții de ducesă. Regulile de la care Kate Middleton nu se abate niciodată

kate middleton

Kate Middleton, acum cunoscută sub numele de Catherine, Ducesă de Cornwall, a devenit o figură emblematic[ și iubită în întreaga lume după căsătoria cu Prințul William, Duce de Cornwall. Alături de statutul nobiliar vine o serie de reguli și protocoluri stricte, care guvernează comportamentul și aparițiile publice ale membrilor familiei regale. În acest articol, vom explora cele mai bizare reguli pe care Kate Middleton trebuie să le respecte în calitate de soție a moștenitorului tronului britanic.

Îmbrăcăminte și protocolul vestimentar

Una dintre cele mai bizare reguli la care Kate trebuie să se supună este protocolul vestimentar. Ea trebuie să poarte ținute adecvate în funcție de evenimentul la care participă, iar lungimea fustelor și decolteul trebuie să fie mereu în limitele eleganței și decentei. De asemenea, ea trebuie să poarte pantofi cu toc înalte în public, în special în prezența reginei consoartă, pentru a păstra o înălțime corespunzătoare în comparație cu membrii familiei regale.

Comportamentul în public

Kate Middleton trebuie să fie mereu atentă la modul în care se comportă în public. Ea trebuie să fie politicoasă și răbdătoare cu presa și cu fanii care îi cer autografe sau fotografii. De asemenea, trebuie să țină cont de limbajul corpului și de gesturile sale, pentru a nu da naștere unor interpretări greșite în media sau în rândul publicului.

Conducerea mașinii

O regulă neobișnuită este aceea că membrii familiei regale nu au voie să conducă în public. Prințul William și Kate Middleton trebuie să aibă întotdeauna un șofer atunci când călătoresc în afara proprietăților private. Această măsură are rolul de a evita orice incident sau accident care ar putea afecta imaginea familiei regale.

Eticheta la masă

Eticheta la masă este extrem de importantă pentru membrii familiei regale. Kate trebuie să se supună unor reguli riguroase privind folosirea tacâmurilor, poziționarea mâinilor și modul în care folosește servetelele. De asemenea, ea trebuie să nu facă mișcări bruște sau inadecvate în timpul mesei.

Contactul fizic în public

În public, membrii familiei regale evită contactul fizic excesiv cu persoanele din afara familiei. Kate trebuie să fie rezervată și să evite să dea mâna sau să îmbrățișeze străini, cu excepția situațiilor speciale sau evenimentelor oficiale.

Kate Middleton, în calitate de Ducesă de Cornwall și soție a Prințului William, trebuie să respecte un set de reguli și protocoloale stricte, care guvernează comportamentul și aparițiile publice ale membrilor familiei regale. De la vestimentație la comportament și etichetă, ea trebuie să fie mereu atentă la modul în care se prezintă în fața publicului și să îndeplinească așteptările familiei regale și ale societății. Chiar dacă unele dintre reguli par bizare și neobișnuite, ele au un scop bine definit – acela de a menține prestigiul și imaginea impecabilă a monarhiei britanice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: