Redactia.ro
Home » Sport » Secretul a ieşit la suprafaţă: în ce stare se află, de fapt, Michael Schumacher după accidentul de la schi. Veştile sunt DURE

Secretul a ieşit la suprafaţă: în ce stare se află, de fapt, Michael Schumacher după accidentul de la schi. Veştile sunt DURE

Michael Schumacher, Spania

În decembrie, anul acesta, se împlinesc 10 ani de la accidentul de la schi suferit de Michael Schumacher. Starea de sănătate a campionului din Formula 1 a fost păstrată secret, în acest deceniu care s-a scurs.

Au fost oferite rare actualizări de-a lungul celor aproape 10 ani de când a dispărut din atenția publicului, deoarece chiar și familia și prietenii apropiați nu mai știu nimic de acesta după ce a fost transportat cu avionul la spital în timpul unei excursii cu fiul său Mick în Alpii francezi în decembrie 2013.

Arată „diferit, dar e aici”

Soția lui Schumacher, Corinna, a oferit o actualizare rară a stării de sănătate a acestuia, spunând că bărbatul în vârstă de 54 de ani este „diferit, dar aici” în timpul unui documentar Netflix din 2021 care l-a avut ca subiect principal pe fostul pilot.

Roger Benoit, un jurnalist sportiv în vârstă de 74 de ani care a fost foarte apropiat de Michael Schumacher în anii săi de glorie la Ferrari, a dezvăluit în ziarul elvețian Blick care e starea de sănătate a septuplului campion mondial de Formula 1.

Întrebat dacă sunt semne de îmbunătățire a stării sale de sănătate, Roger Benoit a risipit orice îndoială și speranță.

„Nu. Există un singur răspuns la această întrebare, iar acesta este cel pe care l-a dat fiul lui, Mick, într-unul dintre rarele sale interviuri din 2022: Aș da orice ca să vorbesc cu tata.

Această propoziție spune totul despre ce a făcut tatăl lui mai bine de 3.500 de zile. Un caz fără speranță”, a spus reputatul jurnalist.

Benoit se referea la documentarul Netflix în care atât Mick, cât și Corinna Schumacher au oferit o perspectivă rară asupra relației lor cu Michael acum. „Cred că eu și tata ne-am înțelege altfel acum”, a spus emoționat fiul pilotului. „Pur și simplu pentru că vorbim o limbă similară – limba sporturilor cu motor.”

A criticat revenirea lui Schumi

Roger Benoit a dezvăluit că a privit cu un ochi critic, și a și scris pe tema asta, revenirea lui Schumacher în Formula 1, la Mercedes. Se întâmpla în 2010, iar vreme de 3 ani Schumacher nu a reușit decât o clasare pe podium cu noua echipă.

„Rezultatele mi-au dovedit că am avut dreptate”, mai spune jurnalistul, care s-a împăcat cu septuplul campion mondial un an mai târziu, la Marele Premiu F1 de la Suzuka (Japonia).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: