Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre starea acestuia de sănătate. Cum este viața marelui pilot acum

Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre starea acestuia de sănătate. Cum este viața marelui pilot acum

Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre starea acestuia de sănătate. Cum este viața merelui pilot acum

Soția lui Michael Schumacher a făcut noi dezvăluiri despre stare de sănătate a celebrului pilot. Aceasta a povestit și cum este viața acestuia acum. 

Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre starea acestuia de sănătate. Cum este viața marelui pilot acum

Soția celebrului pilot Michael Schumacher a făcut dezvăluiri mult așteptate în noul documentar care se focusează pe viața pilotului înainte, dar și după accidentul grav de schi pe care l-a suferit la data de 29 decembrie 2013. Corinna Schumacher a vorbit despre cum este viața lor de familie acum și care este, de fapt, starea în care se află campionul.

Filmul documentar analizează viața campionului mondial de Formula 1 și oferă detalii necunoscute despre ce se întâmplă acum cu pilotul. După aproape 8 ani de la accidentul de schi care l-a schimbat pentru totdeauna, s-au aflat foarte puține lucruri despre starea de sănătate a pilotului german. În documentarul ”Schumacher”, care va fi lansat pe 15 septembrie, pe Netflix, familia pilotului de curse face mai multe dezvăluiri. Publicația ”Race Fans” a făcut publice câteva mărturisiri din peliculă.

„Bineînțeles că mi-e dor de Michael în fiecare zi, dar nu doar mi-e îmi lipsește: copiii, familia, tatăl lui, toată lumea care îi este aproape. Tuturor le e dor de Michael, dar Michael e aici. Într-un mod diferit, dar e aici și cred că asta ne face să găsim putere”, a spus Corinna Schumacher.

Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher

De mai bine de 7 ani se încearcă recuperarea lui Michael Schumacher, după accidental cumplit pe care l-a suferit la ski, în Alpii francezi. Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport, familia ar plăti pentru tratamentul săptămânal al lui Michael Schumacher aproape 191.000 de euro (peste 10 milioane de euro pe an).

”Primește cel mai bun tratament posibil”, a fost una dintre puținele declarații făcute de Corinna Schumacher.

Pentru a putea suporta cheltuielile, soția fostului campion a decis să vândă mai multe proprietăți ale familiei. Corinna Schumacher a vândut avionul familiei pentru care a obținut 35 de milioane de euro, o proprietate din Norvegia pentru trei milioane de euro, dar și vila din Elveția evaluată la 60 de milioane de euro. Aici, Schumacher a stat o perioadă după accidental suferit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: