Redactia.ro
Home » Știri » Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la șapte ani de accident! ”Se află într-o stare vegetativă”

Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la șapte ani de accident! ”Se află într-o stare vegetativă”

Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la șapte ani de accident! ”Se află într-o stare vegetativă”

Au trecut șapte ani de la accidentul cumplit prin care a trecut Michael Schumacher, din Alpii Francezi. Acum, au apărut noi detalii despre starea lui de sănătate!

Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la șapte ani de accident! ”Se află într-o stare vegetativă”

Michael Schumacher a avut un accident teribil în timp ce se afla la schi, în Alpii Francezi, în urmă cu șapte ani. De atunci, familia fostului pilot de Formula 1 a decis să nu ofere prea multe informații despre starea lui de sănătate sau să facă publice imagini. Cei care au mai vorbit despre situația în care se află germanul au fost, de regulă, medicii.

Recent, neurochirurgul principal Erich Riederer a dezvăluit că Michael Schumacher este capabil să meargă, însă doar cu pași foarte mici. În plus, s-ar afla într-o stare vegetativă, care îi permite să fie treaz. Din păcate, nu poate, în continuare, comunica.

“Cred că se află într-o stare vegetativă, ceea ce înseamnă că este treaz, dar nu răspunde. Respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate face pași mici, dar nu mai mult”, a dezvăluit Erich Riederer, neurochirurgul principal, despre starea lui Michael Schumacher, pentru postul de televiziune francez TMC.

De asemenea, întrebat dacă există vreo șansă ca Michael Schumacher să-și revină complet, neurochirugul principal a declarat scurt: “Nu cred!”.

Jean Todt îl vizitează pe Michael Schumacher de două ori pe lună

Mai mult, Jean Todt, fostul șef al lui Michel Schumacher la Ferrari, a dezvăluit că îl vizitează pe fostul pilot de Formula 1 de cel puțin două ori pe lună.

“Nu-l las în pace. El, Corinna (n.r. – soția sa), familia, am avut atâtea experiențe împreună. Frumusețea a ceea ce am trăit face parte din noi și este continuă. L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. El luptă în continuare. Știm că a avut un accident de schi teribil și nefericit care i-a provocat o mulțime de probleme. Dar are o soție uimitoare lângă el, are copiii săi, asistentele sale și nu putem decât să-i dorim tot ce e mai bun și să-i urez tot binelui familiei. Tot ce pot face este să fiu aproape de ei până când voi putea face ceva și apoi o voi face”, a spus Jean Todt, potrivit Corriere della Serra.

Corinna Schumacher, soția fostului pilot nu a renunțat nicio clipă să lupte pentru soțul ei și să spere că într-o zi acesta își va reveni. De mai bine de 7 ani se încearcă recuperarea lui Michael Schumacher, după accidental cumplit pe care l-a suferit la ski, în Alpii francezi. Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport, familia ar plăti pentru tratamentul săptămânal al lui Michael Schumacher aproape 191.000 de euro (peste 10 milioane de euro pe an).

”Primește cel mai bun tratament posibil” , a fost una dintre puținele declarații făcute de Corinna Schumacher. Pentru a putea suporta cheltuielile, soția fostului campion a decis să vândă mai multe proprietăți ale familiei. Corinna Schumacher a vândut avionul familiei pentru care a obținut 35 de milioane de euro, o proprietate din Norvegia pentru trei milioane de euro, dar și vila din Elveția evaluată la 60 de milioane de euro. Aici, Schumacher a stat o perioadă după accidental suferit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: