Redactia.ro
Home » Sport » Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher! Ce a decis soția fostului pilot

Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher! Ce a decis soția fostului pilot

Michael Schumacher, Corinna Schumacher, vila Schumacher, tratament Schumacher

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este și acum un mister pentru toată lumea. Se știe încă faptul că tratamentul fostului campion mondial de Formula 1 costă o adevărată avere. Așa că soția sa a decis să renunțe la mai multe proprietăți ale familiei.

Corinna Schumacher, soția fostului pilot nu a renunțat nicio clipă să lupte pentru soțul ei și să spere că într-o zi acesta își va reveni. De mai bine de 7 ani se încearcă recuperarea lui Michael Schumacher, după accidental cumplit pe care l-a suferit la ski, în Alpii francezi.
Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport, familia ar plăti pentru tratamentul săptămânal al lui Michael Schumacher aproape 191.000 de euro (peste 10 milioane de euro pe an).

”Primește cel mai bun tratament posibil” , a fost una dintre puținele declarații făcute de Corinna Schumacher.

Pentru a putea suporta cheltuielile, soția fostului campion a decis să vândă mai multe proprietăți ale familiei. Corinna Schumacher a vândut avionul familiei pentru care a obținut 35 de milioane de euro, o proprietate din Norvegia pentru trei milioane de euro, dar și vila din Elveția evaluată la 60 de milioane de euro. Aici, Schumacher a stat o perioadă după accidental suferit.

Schumacher, de 7 ori campion mondial

Michael Schumacher a fost primul pilot care a obținut 7 titluri de campion mondial, la Formula 1 în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).
Pe 29 decembrie 2013, acesta a suferit un accident la ski, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. S-a lovit cu capul de o piatră. A fost operat prima dată la spitalul din Grenoble, unde timp de 6 luni a stat în comă. De atunci fostul pilot a mai suferit și alte intervenții chirurgicale, familia încercând să găsească un tratament care să-l facă să-și revină. Starea sa de sănătate nu se cunoaște exact. Familia nu a dorit niciodată să dea amănunte și nici prietenii care l-au vizitat nu au fost lăsați să dea amănunte în toată această perioadă.

”Luptă. Luptă continuu. Alături de el se află soția, copiii și asistentele. Tot ceea ce putem face este să fim alături de el”, declara în urmă cu ceva vreme Jean Todt, președintele FIA și fostul director al scuderiei italiene

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: