Redactia.ro
Home » Sport » Imagini rare cu Michael Schumacher! Când se va lansa filmul documentar

Imagini rare cu Michael Schumacher! Când se va lansa filmul documentar

Michael Schumacher, Corinna Schumacher, vila Schumacher, tratament Schumacher

Un film documentar despre viața marelui pilot german de Formula 1, va fi lansat în curând. Pelicula ar fi trebuit să apară anul trecut, dar a fost amânată lansarea din cauza pandemiei.

Este pentru prima dată după accidental suferit la ski, când fanii îl vor putea vedea pe Michael Schumacher. Documentarul conține imagini din arhiva personal a familiei care nu au fost făcute publice niciodată. Pelicula a fost realizată în 2019, iar uluitor este faptul că soția sa, Corinna Schumacher, fiul său, fiica sa, dar și tatăl pilotului, Rolf, au acceptat în premieră să acorde interviuri. Tot aceștia sunt cei care au pus la dispoziția producătorilor și imaginile din viața privată. Din 2013, de la cumplitul accident de ski nimeni nu l-a mai văzut pe Schumacher, familia fiind extreme de discretă. Nici măcar informații clare despre starea sa de sănătate nu se cunosc.

”Filmul va prezenta cariera de neegalat a lui Michael Schumacher, dar și fațetele multiple ale unui om complex. Atât pilotul necruțător și curajos din Formula 1 și sportivul ambițios, dar și mecanicul desăvârșit, omul de echipă și familistul iubitor”, se arată într-un comunicat al familiei Schumacher.

Filmul este realizat de Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons, cei care au realizat documentare și cu alte vedete, precum fostul jucător de tenis, Boris Becker sau muzicianul Udo Jurgens.

„Suntem fericiți că familia ne-a susținut. Fără ei nu se putea realiza un asemenea documentar”, au declarat producătorii filmului.

„Michael luptă în fiecare zi”

Jean Todt, fostul șef de la Ferrari este una dintre persoanele care în acești ani l-a vizitat constant pe Michael Schumacher. Jean Todt a respectat însă mereu dorința familiei și nu a oferit foarte multe informații.

„Am văzut împreună cu Schumacher multe curse şi o să mai văd. Repet, vom vedea în continuare multe curse. Ştiţi că starea lui de sănătate nu este un subiect pe care familia să îl discute public. Iar eu simt că fac parte din această familie. Michael luptă în fiecare zi şi o să continue să lupte. Are o adevărată echipă lângă el, dar atât pot să vă spun, restul e privat”, a spus fostul lider al scuderiei, pentru Gazzetta dello Sport.

Michael Schumacher a fost primul pilot de Formula 1 care a câștigat 7 titluri mondiale: 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004. Lewis Hamilton l-a egalat în acest an, amândoi fiind lideri în clasamentul all-time. Britanicul a triumfat în: 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 și 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: