Redactia.ro
Home » Sport » Lewis Hamilton a bătut recordul lui Michael Schumacher

Lewis Hamilton a bătut recordul lui Michael Schumacher

Lewis Hamilton, Formula 1, Portugalia,

Campionul mondial de Formula 1 a câștigat Marele Premiu al Portugaliei și este cel mai de succes pilot din istorie. A bătut recordul deținut de Michael Schumacher.

Britanicul l-a depășit pe Michael Schumacher, după ce a câștigat cursa din Portugalia. Lewis Hamilton a adunat 92 de victorii, cu una mai mult decât pilotul german. În plus se apropie cu pași siguri și de al 7-lea titlu din carieră, Michael Schumacher fiind singurul pilot care are atâtea titluri în palmares. În Marele Premiu al Portugaliei pe locul doi s-a clasat Valtteri Bottas, în timp ce ultimul loc pe podium a fost ocupat de Max Verstappen. Hamilton, în vârstă de 35 de ani mai are un record. A câștigat în fiecare țară unde se găzduiește acum un mare premiu.

„Nu cred că sunt în vârful formei sportive. Eu vreau să continui să concurez, dar nu ştiu cât timp o voi mai putea face. Probabil că nu o voi mai putea face pentru mult timp. Voi vedea ce va fi în viitor”, a spus pilotul celor de la Mercedes, la finalul cursei.

Hamilton aleargă și sezonul următor

Britanicul a anunțat că va concura și sezonul următor. Nu este foarte sigur ce va face apoi. Nu se știe încă sigur pentru ce echipă va dori să concureze. Contractul lui Lewis Hamilton expiră la finalul sezonului, și se pare că deocamdată cele două părți nu au discutat despre condițiile unei prelungiri. În vara trecută presa a scris că cei de la Ferrari i-ar fi pregătit campionului mondial un contract fabulos.

„Tot ce pot spune este că intenţionez să fiu aici anul viitor”, a spus Hamilton, înainte de a lua startul duminică în Marele Premiu al Portugaliei.

Clasament Piloți
1. Lewis Hamilton 256p
2. Valtteri Bottas 179p
3. Max Verstappen 162p
4. Daniel Ricciardo 80p
5. Charles Leclerc 75p
Clasament Constructori
1. Mercedes 435p
2. Red Bull 226p
3. Racing Point 126p
4. McLaren 124p
5. Renault 120p

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: