Redactia.ro
Home » Sport » Lewis Hamilton are o nouă iubită! Cu cine a fost văzut pilotul

Lewis Hamilton are o nouă iubită! Cu cine a fost văzut pilotul

GALERIE FOTO (5) Lewis Hamilton cavaler, Formula 1,

Campionul mondial de Formula 1 a făcut o nouă cucerire. Lewis Hamilton a fost văzut în compania unei brunete sexy.

Lewis Hamilton nu a mai avut o iubită stabilă de aproape 5 ani. În 2015, pilotul de Formula 1 s-a despărțit de Nicole Scherzinger. Se pare că ruptura l-a afectat destul de tare la momentul respectiv. Acum, a fost surprins în compania unei domnișoare brunete, fotomodelul Florence Mueller ,în vârstă de 25 de ani. Se vede destul de clar că gusturile britanicului nu s-au schimbat aproape deloc. Florence seamănă destul de bine cu fosta iubită a lui Hamilton.
Cei doi au petrecut câteva zile pe un yaht de lux. Au făcut o croazieră în jurul insulei Corsica. Se pare că frumoasa brunetă i-a intrat pe sub piele lui Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton a câștigat a 90-a cursă din carieră

La sfârșitul săptămânii trecute, campionaul mondial și-a trecut în palmares a 90-a victorie din carieră. Britanicul s-a impus în Marele Premiu al Toscanei. Cursa a fost una incredibilă, fiind oprită de două ori din cauza incidentelor. Nici nu începuse bine cursa și a fost nevoie de intervenția Saftey Car-ului, după incidentul dintre Max Verstappen și Pierre Gasly. După 9 tururi, la ieșirea Saftey Car-ului, mai mulți piloți s-au ciocnit. În turul 46, Lance Stroll a ieșit în decor și cursa s-a oprit din nou. La reluare, Hamilton s-a instalat pe prima poziție pe care și-a păstrat-o până la finalul cursei. Britanicul ocupă primul loc în clasamentul piloților cu 191 de puncte. Pe locul secund este coechipierul său, Vallteri Bottas cu 135 de puncte. Locul trei pe podium îi aparține lui Max Verstappen. După victoria din Marele Premiu al Toscanei, Hamilton mai are nevoie de un succes pentru a-l egala pe Michael Schumacher. Următoarea cursă are loc la Soci, în Marele Premiu al Rusiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: