Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Secretul de 1 leu pentru pahare curate ca lacrima. Cum să scapi de urmele de apă cu praf de copt, e cel mai simplu truc

Secretul de 1 leu pentru pahare curate ca lacrima. Cum să scapi de urmele de apă cu praf de copt, e cel mai simplu truc

Secretul de 1 leu pentru pahare curate ca lacrima. Cum să scapi de urmele de apă cu praf de copt, e cel mai simplu truc

Iată cum să scapi de urmele de apă cu praf de copt, e cel mai simplu truc!

Secretul de 1 leu pentru pahare curate ca lacrima

Fie că sunt paharele de zi cu zi sau cele pe care le scoți la ocazii speciale, urmele de apă pot face aspectul lor neplăcut și neîngrijit. Depunerile minerale albe cauzate de apa dură pot pune în dificultate curățarea și menținerea lor într-o formă impecabilă. Cu toate acestea, există un ingredient aparent banal, dar foarte eficient, care te va ajuta să faci paharele curate ca lacrima, praful de copt. Iată detaliile!

Cum să scapi de urmele de apă cu praf de copt, e cel mai simplu truc

Îndepărtarea petelor de apă de pe pahare este esențială pentru a menține o prezentare plăcută și pentru a evita acumularea depozitelor în timp. Așadar, este important să fii consecvent și să le speli periodic, chiar și pe cele pe care nu le folosești frecvent. Există mai multe metode pentru a scăpa de urmele de apă, dar înainte de a recurge la soluții chimice comerciale, merită să încerci alternativa simplă și accesibilă cu praf de copt.

Iată cum poți curăța paharele de urmele de apă cu ajutorul acestui ingredient minune!

  • Într-un recipient curat, amestecă două linguri de praf de copt cu o lingură de sare. Această combinație ușor abrazivă va ajuta să îndepărtezi depunerile de pe pahare.
  • Spală paharele cu amestecul obținut, asigurându-te că acoperi toate urmele de apă. Lasă soluția să acționeze timp de aproximativ jumătate de oră. Acest timp de așteptare va permite prafului de copt să-și facă treaba și să îndepărteze depunerile.
  • După ce a trecut timpul de acțiune, clătește paharele foarte bine cu apă curată pentru a elimina complet orice urmă de praf de copt.
  • Folosește o cârpă moale, preferabil din microfibră, pentru a șterge paharele. Vei observa că petele lăsate de apa dură au dispărut, iar paharele tale vor străluci din nou.

Acest truc simplu și eficient cu praf de copt nu doar că te va ajuta să scapi de urmele de apă de pe pahare, dar poate fi folosit și pentru a curăța alte suprafețe afectate de depunerile minerale, cum ar fi ferestrele și geamurile.

 

Sursa foto: kazoka, lifehacker.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: