Redactia.ro
Home » Monden » Secretul dietei ținute de Raluca Bădulescu. Cum a reușit să dea jos peste 70 de kilograme

Secretul dietei ținute de Raluca Bădulescu. Cum a reușit să dea jos peste 70 de kilograme

GALERIE FOTO (6)

Raluca Bădulescu este unul dintre cele mai sonore nume din lumea mondenă, dar și una dintre cele mai orbitoare imagini din televiziune. De câțiva ani apare pe sticlă în cadrul unei celebre emisiuni de modă drept jurat. Pe an ce trece, Raluca Bădulescu arată din ce în ce mai bine.

Raluca Bădulescu, mai slabă ca niciodată

Raluca Bădulescu are formată o comunitate mare și frumoasă pe rețelele sociale. Ea publică aprope zilnic fotografii cu ceea ce face, ceea ce poartă și unde se află. În ultimele luni fanii au observat că vedeta a slăbit considerabil, cu toate că era deja foarte slabă în urma unei operații de micșorare de stomac. Chiar ea a ieșit public și a povestit experiența operației pe care a ales să o facă pentru a avea o nouă imagine.

După intervenția chirurgicală la domnul profesor Copăescu, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore ca să mă mai aranjez. Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș. Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi. Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact ca un bebeluș. Poți mânca piure de broccoli, piure de cartofi, foarte, foarte pasat. Poți consuma budinici din acelea, shake-uri, vitamine, pentru ca organismul să se simtă în forță.„, a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a dezvăluit și care este regimul ei alimentar și ce alimente consumă de când are stomacul micșorat. Vedeta a afirmat că ea nu crede în regimurile drastice și că rețeta succesului în ceea ce privește aliemntația echilibrată o reprezintă mesele mici și dese.

Eu nu cred în regim drastic, cred în regimul de viață pe care l-am învățat de la dl. profesor Copăescu dupa operația de gastric sleeve: mese mici și dese, cantități mici de mâncare de mai multe ori pe zi. Eu așa fac și mănânc orice, însă doar cantități mici. „, a mai povestit Raluca Bădulescu.

Ralcua Bădulescu a mai povestit că în urma opreației a crescut treptat cantitatea de mâncare pe care o consuma în decursul unei zile. Ea a mărturisit că nu s-a dat în lături de la nimic, dar a mâncat cantități mici. Vedeta a spus că ea a consumat și pizza și paste și dulciuri, dar totul într-o cantitate moderată.

Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. După o lună de la operație am slăbit 20 de kilograme. Aveam 121, acum am 57. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă îngrozitor. Nu țin regim, mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici. Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă, domnule paste, două furculițe, dar atât. Peste două ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza, o felie, nu o pizza. Mi-aș dori să trec la regimul vegetarian, pentru că ador animalele. Știu că este o contradicție, pentru că port blănuri, dar eu ador animalele. La micul dejun mănânc de pildă pâine prăjită, cu un ceai. Eu, de pildă, nu beau cafea, nu beau alcool. Sunt în afara societății din punctul acesta de vedere. Poți bea un shake proteic dimineața. Sunt foarte sățioase, nu îți mai este foame pur și simplu. Cam așa ar arăta un mic dejun sănătos.„, a continuat Raluca Bădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: