Redactia.ro
Home » Monden » Secretul frumuseții Loredanei Groza la 53 de ani. Câte operații estetice are, de fapt

Secretul frumuseții Loredanei Groza la 53 de ani. Câte operații estetice are, de fapt

GALERIE FOTO (2) Cum reușește Loredana Groza să arate așa la 53 de ani?!

Loredana Groza, cunoscută și sub numele de Lori, continuă să își uimească fanii cu aparițiile sale pline de farmec și vitalitate, la vârsta de 53 de ani. Cu o carieră impresionantă în spate, artistă se remarcă nu doar prin talentul vocal, ci și prin felul în care își pune în valoare formele. Cu toate acestea, au apărut speculații cu privire la posibilele intervenții chirurgicale estetice la care ar fi apelat, iar Lori a ales să ofere detalii despre acest aspect.

Secretele formelor perfecte ale Loredanei Groza

Fie că este pe scenă, la televizor sau pe rețelele de socializare, Loredana Groza atrage atenția publicului prin modul în care își evidențiază formele. Cu ținute decoltate, transparente sau extrem de mulate pe corp, artista demonstrează încrederea în sine și o atitudine pozitivă față de propria apariție. La vârsta de 53 de ani, Lori păstrează o formă fizică impresionantă, un rezultat al unei vieți sănătoase și a unei discipline riguroase.

Într-un interviu acordat anul trecut, Loredana a dezvăluit că se menține printr-o alimentație sănătoasă și prin practicarea regulată a activităților fizice. Ea subliniază importanța dietei echilibrate, evitând alimentele nesănătoase și fast-food-ul. Cu fiecare zi, artista face sport, chiar și atunci când este plecată, având cu ea ustensilele necesare pentru antrenamentele în cameră.

De asemenea, Loredana își încarcă bateriile prin meditație și yoga, subliniind importanța menținerii armoniei între minte și corp într-o lume agitată.

„Diete înseamnă să mănânci sănătos. Asta înseamnă dietă. Când mănânci prost, mănânci fast-food, asta înseamnă să te porcești. Dieta înseamnă o viață curată, o viață disciplinată. Întotdeauna am fost la dietă.

În fiecare zi fac sport. Dacă sunt plecată am cu mine ustensilele de făcut sport în cameră. Am activătăți fizice, să pun mușchii în mișcare, nu doar cei ai minții sau ai gâtului. Să fie totul într-o armonie în viață. E bine să te împaci cu oamenii cu care se spune că uneori, nu te înțelegi sau nu te înțeleg. Fac și meditații, fac și yoga. Să-mi încarc bateriile, în lumea asta nebună în care trăim.”, a transmis cântăreața.

Secretul frumuseții Loredanei Groza.
Sursa foto – Facebook | Secretul frumuseții Loredanei Groza.

Câte operații estetice are Loredana Groza

Cu toate speculațiile privind posibile intervenții chirurgicale estetice, Loredana Groza a negat vehement că ar fi apelat la bisturiu pentru a-și îmbunătăți aspectul. Ea subliniază că, în ciuda criticilor, consideră că pielea de calitate este esențială, iar operațiile nu pot înlocui această caracteristică.

„Poți să îți faci o mie de operații, să îți pui tot felul de chestii, care să te facă să arăți mai voluptoasă sau cum visezi tu, dar, dacă pielea ta nu are calitate, toate acestea sunt în van”, a declarat Loredana. Ea adaugă că uneori, din cauza poveștilor false, oamenii cred că a arăta bine implică neapărat intervenții chirurgicale, iar ea consideră că aceasta este o concepție greșită.

„Pielea nu o poți înlocui cu nimic. Poți să îți face o mie de operații, să îți pui tot felul de chestii, care să te facă să arăți mai voluptoasă sau cum visezi tu, dar, dacă pielea ta nu are calitate, toate acestea sunt în van. Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există.”, a adăugat blondina.

Loredana Groza rămâne un model de eleganță și vitalitate la vârsta de 53 de ani. În ciuda speculațiilor, artista a ales să abordeze cu sinceritate subiectul operațiilor estetice, subliniind că secretul unei apariții frumoase constă într-un stil de viață sănătos și în acceptarea propriei identități naturale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: