Redactia.ro
Home » Știri » Secretul lui Alexandru Cumpănașu! De ce s-a despărțit de mama celor trei copii ai săi

Secretul lui Alexandru Cumpănașu! De ce s-a despărțit de mama celor trei copii ai săi

GALERIE FOTO (4) Secretul lui Alexandru Cumpănașu!De ce s-a despărțit de mama celor trei copii ai săi

Secretul lui Alexandru Cumpănașu! Alexandru Cumpănașu a avut o viață de dragoste extrem de complicată. Unchiul Alexandrei Măceșeanu a mai fost căsători și are trei copii împreună cu fosta soție.

Secretul lui Alexandru Cumpănașu! De ce s-a despărțit de mama celor trei copii ai săi

Unchiul Alexandrei Măceșanu, are două fetițe și un băiat dintr-o relație anterioară. La momentul actual, Cumpănașu este căsătorit cu o tânără de 28 de ani, Simona Baltag cu mari conexiuni în lumea politică. Puțină lume știe cine este mama celor trei copii ai politicianului, însă cert este că acesta își adoră cei trei copii.

Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracul pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere. Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba”, a mărturisit recent Alexandru Cumpănașu.

Întrebat de un prieten virtual pe facebook unde este mama copiilor săi,  acesta a scris că fiecare au luat-o pe drumuri separate.

Cine este soția lui Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu s-a căsătorit cu Simona Cumpănașu o brunetă de28 de ani cu mari conexiuni în lumea politică. Partenera de viață a lui Cumpănașu a lucrat în trecut pentru trei premieri ai Partidului Social Democrat, în calitate de consilier, printre care Viorica Dancila. În 2018, aceasta a renunțat la funcția pe care o deținea pentru a deveni secretar general al organizației conduse de chiar soțul spu, Coaliția Naționale pentru Modernizarea României. De asemenea, Alexandru a motivat alegerea de a o numi la conducerea partidului său pe cea care avea să-i devină soție.

Prin numirea doamnei Simona Baltag în funcția de secretar general al CNMR . Am realizat o consolidare importantă a organizației din punct de vedere administrativ și ca reprezentare. Experiența în administrația centrală și rezultatele obținute vor spori dinamică și forța CNMR”, spunea unchiul Alexandrei Măceșanu, la vremea respectivă.

Citeste si:Cazul din Caracal. Dincă recunoscut de mai mulți părinți din Craiova, după ce a încercat să le răpească fetele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: