Redactia.ro
Home » Știri » Secretul lui Ion Iliescu. Cine este „fiul” fostului președinte al României

Secretul lui Ion Iliescu. Cine este „fiul” fostului președinte al României

GALERIE FOTO (5) "Fiul" lui Ion Iliescu

Deși Ion și Nina Iliescu trăiesc o poveste de dragoste cum rar mai vezi, cei doi nu au niciun copil biologic.

Însă, puțini știu că, de fapt, Ion Iliescu are un „copil secret”, pe nume Mihai Bujor Sion. Cine este acesta și cu ce se ocupă.

Secretul lui Ion Iliescu. Cine este „fiul” fostului președinte al României

Ion și Nina Iliescu s-au cunoscut când aveau doar 18 ani, când erau amândoi elevi de liceu. Pe cei doi îi desparte doar o singură zi ca vârstă și ambii și-au pierdut tatăl la o vârstă destul de fragedă.

Cu toate că sunt împreună de mai bine de mai bine 70 de ani, nu au avut parte de un copil biologic. Cu toate astea, în anii 70, Ion Iliescu l-a adoptat pe Mihai Bujor Sion, rămas orfan de ambii părinți, în urma unui accident aviatic.

Viața lui Mihai s-a schimbat după ce i-a cunoscut pe soții Iliescu, devenind astfel copilul secret al fostului președinte al României.

Ion Iliescu i-a calauzit pasii lui Mihai Bujor Sion si in cariera profesionala. Dupa instalarea ca presedinte al Romaniei, Ion Iliescu l-a luat la Palatul Cotroceni pe «fiul» sau adoptiv, numindu-l la inceput in functia de sef al Cancelariei Prezidentiale si ulterior in cea de consilier prezidential pe probleme economice”, au scris cei de la Cotidianul la acea vreme.

Cine este Mihai Bujor?

Mihai Bujor Sion, în vârstă de 66 de ani a fost îndrumat de către Iliescu spre cariera diplomatică și a ocupat mai multe funcții importante în România de-a lungulm anilor.

Fiul adoptiv al lui Iliescu a fost căsătorit mai bine de 20 de ani cu actrița Ioana Pavelescu, mama Mariei Marinescu.

Cu toate că nu era tatăl ei biologic, Mihai a avut grijă de ea și a considerat-o mereu fiica sa. Se pare că nu toate poveștile de dragoste continuă până la adânci bătrâneți.

Mihai și Ioana Pavelescu au divorțat, după ce acesta s-a afișat cu o tânără în vârstă de 24 de ani. Mai exact, este vorba despre Laura Maria Iordache, care a participat în cadrul emisiunii Next Top Model. Cei doi s-au căsătorit, chiar dacă Mihai Bujor este cu 35 de ani mai mare decât Laura.

Avere fiu Iliescu

Conform declaratiei de avere din 2017, Sion ocupa in acel moment functia de sef de misiune la Ambasada Romaniei in Filipine. Fiul secret al lui Ion Iliescu detinea un teren de 3,6 hectare la Snagov, cumparat in 2004. De asemenea, conducea un BMW, achizitionat in anul 2011.

Sion avea si un cont in care se aflau 1,4 milioane de lei. Asta insemna aproximativ 300.000 de euro. Ministerul de Externe il platea atunci cu un salariu de 46.892 de dolari pe an, adica circa 3.907 dolari pe luna. Ii asigura si o indemnizatie anuala de 10.416 lei, conform ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: