Redactia.ro
Home » Monden » Secretul prieteniei dintre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cum ajuns cei doi să fie cei mai buni prieteni

Secretul prieteniei dintre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Cum ajuns cei doi să fie cei mai buni prieteni

Duo-ul Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu este preferatul românilor. Aceștia fac spectacol de fiecare dată când se află împreună. Adesea au proiecte comune spre deliciul publicului, dar și în afara camerelor de filmat cei doi sunt prieteni foarte buni. Acum au spus cum reușesc asta.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prietenie de invidiat

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt nelipisți de pe micul ecran când vine vorba de showuri de televiziune. Cei doi sunt iubiți de telespectatori pentru modul lor de a fi si pentru faptul că se potrivesc de minune făcând o echipă. Andrei Stefănescu a acordat un interviu unde a povestit că prietenia lor este una foarte strânsă și acest fapt este datorat transpareței care îi caracterizează pe amândoi. Andrei a mai mărturisit că înafara camerelor nu se văd atât de des, dar păstrează constant legătura.

Relația mea cu Liviu este una foarte bună, pentru că suntem niște oameni transparenți. Când nu avem proiecte comune, ne vedem mai rar, pentru că proiectele comune ne țin împreună luni de zile.  (…) În momentul în care încheiem un proiect, fiecare dintre noi își ia câte un răgaz de câteva zile, o săptămână-două în care stă cu familia, stă fiecare în liniștea lui.(…) În ultima vreme, ne-am vizitat un pic mai rar, de când cu pandemia, dar în mare parte relația noastră este una foarte bună și în afara camerelor și a studiourilor.”, a declarat Andrei Ștefănescu pentru revista VIVA.

Andrei Ștefănescu a fost „călit” de divorț

Nu se aștepta nimeni, dar iată că Andrei Ștefănescu a divorțat în urmă cu un an. Acesta a mărturisit că a fost o experiență pe care nu și-ar fi dorit-o, dar că acest lucru l-a făcut mai puternic. Prezentatorul TV a recunoscut că a fost o perioadă destul de grea pentru el și a suferit.

Un divorț te schimbă, îți arată niște lucruri. Poate să îți deschidă noi oportunități sau să îți închidă oportunități. Divorțul este o experiență, indiferent de cât de mult ai suferi și de cât de dureros este. Este o experiență care, dacă nu te omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața merge înainte.”, a mai spus Andrei Ștefănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: