Redactia.ro
Home » Știri » Secretul prin care Andreea Marin își menține silueta de invidiat. „Nu mai țin nicio dietă”

Secretul prin care Andreea Marin își menține silueta de invidiat. „Nu mai țin nicio dietă”

Andreea Marin (49 de ani) a dezvăluit secretul care îi ajută să își mențină corpul la aceeași greutate, fără a apela la diete restrictive. Într-un interviu recent, prezentatoarea TV a subliniat că nu mai este vorba despre a urma vreo dietă strictă, ci despre adoptarea unui stil de viață echilibrat și sănătos.

De-a lungul timpului, Andreea Marin a fost cunoscută pentru deschiderea ei în a vorbi despre feminitate, eleganță, acceptarea de sine și iubire. Ea a trecut prin perioade în care a experimentat diverse diete pentru a-și atinge silueta dorită, dar acum, la vârsta de 49 de ani, ea a găsit o altă abordare.

Cum se menține Andreea Marin în formă

Prezentatoarea TV a renunțat la dietele restrictive și se concentrează acum pe un stil de viață sănătos. Ea a dezvăluit că acum cântărește la fel ca în perioada liceului și că poate purta chiar și hainele fiicei sale, demonstrând astfel succesul metodelor sale de menținere a greutății.

Andreea Marin a explicat că, după ce a renunțat la diete, a început să acorde atenție porțiilor pe care le consumă și să urmeze recomandările unui medic nutriționist. Ea a optat pentru un regim alimentar moderat și sănătos, evitând excesele. Chiar și după ce a atins greutatea dorită, Andreea a continuat să aibă grijă la ce mănâncă și să facă exerciții fizice de două ori pe săptămână.

„Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete tată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mânânc un singur fel la masa, nu amestec de fapt și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere”, a precizat Andreea Marin pentru Spynews.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: