Redactia.ro
Home » Știri » Șefa creșelor din Ploiești și patru educatoare, ajunse în arest după ce au furat mâncarea copiilor: “Aveau podul plin”

Șefa creșelor din Ploiești și patru educatoare, ajunse în arest după ce au furat mâncarea copiilor: “Aveau podul plin”

Acuzații grele pentru șefa creșelor din Ploiești și patru educatoare. Cele care ar fi trebuit să se preocupe ca celor mici să nu le lipsească nimic au ajuns în arest pentru că ar fi furat mâncarea copiilor. Surse din anchetă au dezvăluit că femeile obișnuiau să ascundă în podul casei alimente, dar și produse de igienă destinate micuților pe care îi aveau în grijă.

În calitate de director al Centrului Creşe din municipiul Ploiesti, Angelica Fodor a fost reţinută pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie şi delapidare.

Șefa creșelor din Ploiești și patru educatoare, în arest după ce au furat mâncarea copiilor

Tot în dosarul în cauză, au fost reţinute şi alte patru persoane. Este vorba de angajate ale creşelor din Ploieşti. Femeile sunt acuzate că furau din mâncarea şi produsele de igienă care ar fi trebuit să ajungă la copii pe care îi aveau în grijă.

Potrivit unor surse din anchetă, se pare că șefa creșelor din Ploiești ar fi primit bani și “atenții” de la subordonatele sale ca să le permită să fure din mâncarea copiilor.

„Aveau podul plin”, ar fi dezvăluit sursele mai sus menționate.

Iar asta ar fi descoperit și oamenii legii, în timpul perchezițiilor. Au descoperit în cămările de acasă ale angajatelor cantități mari de mâncare, dar și cafea și produse de igienă despre care există suspiciunea că au fost furate din depozitul creșelor.

Cel puțin alte 11 persoane ar mai fi cercetate în dosarul creșelor din Ploiești. Potrivit ultimelor informații, față de celelalte persoane încă nu au fost luate măsuri.

Măsuri așteptate la Ploiești

Se pare că directoarea creșelor din Ploiești avea acces la alimente și produse de igienă din șase creșe, pe care le avea în subordine. Autoritățile locale spun că vor lua măsuri.

„Când vom primi o informare oficială cu privire la acuzațiile care vor fi facute de procurori, vom dispune măsurile necesare. Suspendarea din funcție a persoanelor, mai exact. Sunt aproximativ 580 de copii înscriși, frecventează 400 și ceva în fiecare zi.”, a declarat Magdalena Trofin, viceprimarul orașului Ploiești, pentru Digi 24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: