Redactia.ro
Home » Știri » Șefa PSD s-a semnat „bucătar-șef al delegației S&D” în e-mailul prin care susținea OUG 13

Șefa PSD s-a semnat „bucătar-șef al delegației S&D” în e-mailul prin care susținea OUG 13

GALERIE FOTO (2) Șefa PSD s-a semnat „bucătar-șef al delegației S&D” în e-mailul prin care susținea OUG 13

Candidata PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a luat apărarea controverstei OUG 13, care a scos mii de oameni în stradă în 2017. Aceasta a adresat o scrisoare adresată parlamentarilor europeni.

Dăncilă s-a prezentat chef al delegației sociliștilor și democraților, cuvânt care, în limba română, înseamnă bucătar șef.

Șefa PSD s-a semnat „bucătar-șef al delegației S&D” în e-mailul prin care susținea OUG 13

În e-mailul trimis de către Viorica Dăncilă europarlamentarilor, aceasta se semnează „Viorica Dăncilă, MEP for Romania, chef of the Romanian S&D delegation”. În traducere: Viorica Dăncilă, europarlamentar pentru România, bucătar-șef a delegației române a S&D.

De fapt, Dăncilă a vrut să se semneze șef al delegației care în engleză se scrie chief. Scrisoarea a fost trimisă în 24 ianuarie 2017, cu o săptămână înainte ca Guvernul condus de Sorin Grindeanu să adopte, ordonanța care dezincrimina parțial abuzul în serviciu.

Cum o ironizează Mihai Șora pe Viorica Dăncilă

Mihai Șora îi îndeamnă pe români să meargă la vot. Filosoful a postat pe Facebook un mesaj în care este ironizat și faptul că prezidențiabilul PSD Viorica Dăncilă nu a indicat corect formula de calcul a ariei cercului când a fost întrebată într-o conferință de presă.

Farmecul subtil al diferenței:

românii caută expresia „aria cercului“, după cum britanicii, cu al lor Brexit, se întrebau: „What is the EU?“.
Nimic nu ar putea opri această arzătoare sete de cunoaștere.

Mergeți la vot, dragi prieteni! Altminteri ne vor scoate și din matematică, nu doar din Europa.”, a scris Mihai Șora, miercuri, pe Facebook.

Mihai Șora va fi pe 24 noiembrie observator la o secție de votare din Florența, exact ca în primul tur al prezidențialelor.

Aria cercului, cea mai căutată sintagmă pe Google

Aria cercului a fost cea mai căutată sintagmă, în seara zilei de 19 noiembrie. Sintagma a fost căutată de peste 200.000 de ori, arată Google Trends, un instrument de măsurare a popularității căutărilor pe motorul de căutare Google.

„Aria cercului” a avut cele mai multe căutări în județul Sibiu – locul natal al președintelui Klaus Iohannis – București și Dolj. Candidatul liberal Klaus Iohannis a evitat să răspundă, în dezbaterile electorale paralele de aseară.

Viorica Dăncilă a fost pusă în încurcătură la dezbaterea electorală, organizată de PSD la Palatul Parlamentului, după ce a fost întrebată de o jurnalistă cum se calculează aria cercului.

Întrebare: Ați spus că ați dat meditații la matematică. Cum se calculează aria cercului? Dacă ne puteți spune…

Viorica Dăncilă: Raza la pătrat.

Jurnalista a corectat-o pe Viorica Dăncilă, spunând că formula pentru calcularea ariei unui cerc este πR² (nota redacției: pi înmulțit cu raza la pătrat).

Citeste si:Toți o știu pe Mirela Vaida, însă puțini știu cine a fost primul ei iubit. A sprijinit-o în cariera muzicală

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: