Redactia.ro
Home » Homepage » Șefii Jandarmeriei Române, schimbați din funcție de ministrul de Interne

Șefii Jandarmeriei Române, schimbați din funcție de ministrul de Interne

șefii Jandarmeriei Române

Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a destituit, vineri, pe șefii Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Constantin Florea și colonelul Grigore Ciaușescu.

La conducerea instituției au fost numiți actualul șef al detașamentului de jandarmi români dislocați în prezent în Afganistan, Ionuț Gabriel Câmpanu și Bogdan Enescu.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă organizată la sediul Ministerului de Interne, potrivit Mediafax.

„Am numit pe funcția de inspector general pe domnul colonel Enescu Bogdan, în vârstă de 46 de ani, absolvent al Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza, are 23 de ani de activitate în cadrul Jandarmeriei Române. A îndeplinit mai multe funcții în cadrul Jandarmeriei Române. În prezent are funcția de inspector șef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi al județului Ilfov și nu a avut nicio legătură cu evenimentele din 10 august 2018”, a spus ministrul Marcel Vela.

Șeful de la Interne a mai spus că așteaptă din partea noii conduceri a Jandarmeriei să „repare imaginea acestei instituții”.

La începutul acestei luni, ministrul de Interne a dat un ultimatum Jandarmeriei București. Marcel Vela amenința cu destituiri dacă jandarmii nu pun la dispoziția anchetatorilor comunicațiile de pe 10 august până vineri, 6 decembrie. Și s-a ținut de cuvânt. Prin urmare, generalul de brigadă Constantin Florea și colonelul Grigore Ciaușescu au fost destituiți din funcții.  Cei doi se vor întoarce la inspectoratele de unde provin, a spus Vela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: