Redactia.ro
Home » Monden » Șeful unei mari bănci a căzut în vazul tuturor în timp ce se plimba cu bicicleta alături de Nicușor Dan

Șeful unei mari bănci a căzut în vazul tuturor în timp ce se plimba cu bicicleta alături de Nicușor Dan

Steven Van Groningen, șeful unei mari banci a făcut deliciul telespectatorilor în momentul în care a căzut peste Tanczos Barna de pe bicicletă, fiind la un pas să îl dărâme și pe Primarul Capitalei Nicușor Dan.

Astăzi, Nicușor Dan a ieșit la o plimbare pe bicicletă alături de Tanczos Barna și Steven Van Groningen în Herăstrău, chiar înaintea unei dezbateri pe teme de mediu, la care participă și președintele Klaus Iohanis. Spre ghinionul lui Steven Van Groningen, acesta s-a dezechilibrat și a căzut peste Tanczos Barna, momentul fiind suprins de camerele de filmare aflate la fața locului.

Ce a spus Gabriela Firea la vederea imaginilor

Gabriela Firea l-a atacat dur pe Primarul Capitalei, Nicușor Dan, după ce au apărut în spațiul public imagini cu el plimbându-se pe bicicletă alături de Ministrul Mediului și un important șef de bancă.

În loc sā se dea ridicol cu bicicleta, doar pentru fotografii si filmāri, noul primar ar trebui sā-si consume timpul pretios pentru cetāteni! El demonstreazā, încă o dată, cât de nepregătit este pentru a conduce destinele a aproape 4 milioane de oameni, cât de puține știe, cât de puține înțelege despre poziția pe care o ocupă. Problema datoriilor “lăsate de Firea” este praf în ochii bucureștenilor, praf pe care îl aruncă zilnic, doar-doar vor uita oamenii de frigul din case, de gropile din asfalt, de țânțari și căpușe, de PROMISIUNILE MINCINOASE DIN CAMPANIE.Să te plângi că ai datorii la PMB înseamnă că NU ȘTII DELOC cum funcționează o instituție publică din punct de vedere financiar. Înseamnă că nu înțelegi ce înseamnă o investiție, care sunt etapele ei, nu pricepi că nu poți plăti un contract când te taie capul, că nu știi că toate plățile instituțiilor publice se fac la termene LEGALE, după ce facturile emise se verifică, se avizează, se certifică! (…) Ce să mai vorbim despre dezvoltare, dacă banii de la Guvern nu sunt suficienți pentru funcționare, adică cheltuieli cu salariile și utilitățile? De ce nu iese Plicușor să se bată pentru banii bucureștenilor? De ce nu este în fiecare zi la poarta Guvernului, dacă nu primește fonduri suficiente nici pentru funcționarea normal a Capitalei? Nu este el candidatul dreptei unite, reprezentantul Coaliției de la guvernare în București, nu e unul de-al lor??? Poate că e mult mai simplu să dai vina, după 8 luni de mandat, tot pe Firea și apoi să te ascunzi în dulap…Sau sā te dai penibil cu bicla! Doar cu presa de fata, sā te vadā lumea, nu pentru ca esti ecologist!„, a fost mesajul publicat de Gabriela Firea pe pagina sa de facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: