Redactia.ro
Home » Știri » Nicușor Dan a propus un sondaj de opinie pentru bucureșteni. Se tunde sau nu primarul Capitalei?

Nicușor Dan a propus un sondaj de opinie pentru bucureșteni. Se tunde sau nu primarul Capitalei?

GALERIE FOTO (3) Nicușor Dan a propus un sondaj de opinie pentru bucureșteni.

Nicușor Dan a propus un sondaj de opinie pentru bucureșteni. Primarul general al Capitalei a declarat în timpul unei conferințe de presă de vineri că, propune un sondaj de opinie să vadă dacă bucureștenii l-ar vrea tuns scurt. Această glumă făcută de Nicușor Dan a venit după ce un jurnalist l-a întrebat de ce nu se tunde.

Nicușor Dan a propus un sondaj de opinie pentru bucureșteni. Se tunde sau nu primarul Capitalei?

Nicușor Dan a propus un sondaj de opinie pentru bucureșteni. Primarul Capitalei a glumit vineri, în timpul unei conferințe de presă, despre părul său. Nicușor Dan a spus răzând, când a fost întrebat de ziariști despre frizura sa, că ar trebui să facă un sondaj de opnie dedicat bucureștenilor dacă să se tundă sau nu. „Vă schimbați coafura? V-ați certat cu frizerul?”, a fost întrebarea unui jurnalist, după ce Nicușor Dan a apărut la conferință cu părul mai lung decât în momentul în care a fost ales primarul Capitalei în 2020. „Haideți să facem un sondaj în rândul bucureștenilor, să vedem dacă ar trebui să mă tund”, a fost răspunsul lui Nicușor Dan, care a început să râdă când a auzit întrebarea.

Nicusor Dan cu parul lung

Anunțul făcut de Nicușor Dan

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat vineri, că începând cu data de 29 mai, în centrul Capitalei străzile se vor deschide pentru pietoni și vor fi închise pentru mașini, în weekend. Conform acestuia, este o invitație pentru bucureșteni de a ieși la aer liber, care a spus că este un model pe care orașele occidentale l-au întreprins deja. „Anunț proiectul <Străzi deschise>, pe care îl lansăm pe 29 mai. Este vorba de șapte zone în București, din centru, de la Bd. Kiseleff, care continuă cu Calea Victoriei, până la Dâmbovița. Aceste zone vor fi deschise în fiecare weekend de sâmbătă de la ora 11.00 până duminică, la ora 21.00. Este o invitație pentru bucureșteni de a ieși în aer liber. Este un model pe care orașele occidentale l-au experimentat.În al doilea rând, vrem să dăm posibilitatea comunităților locale din aceste cartiere de a organiza evenimente pe spațiul public.În al treiea rând, este un test pentru un program mult mai ampu pe care vrem să-l facem anul viitor în care să deschidem zonele centrale și cu străzi din cartiere”, anunță Nicușor Dan.

Potrivit acestuia, propunerea a venit de la Asociația ARCEN. „Pentru moment nu organizăm evenimente. Suntem încă într-un context de pandemie. Funcție de cum evoluează situația, eventual vom reevalua”, a adăugat Nicușor Dan. Proiectul “Străzi Deschise” cuprinde 7 zone pietonale, 34 de străzi și 11,66 k de străzi pietonalizate temporar în fiecare sâmbătă și duminică, între 11.00-23.00, în zilele 29 mai-17 octombrie 2021.

De asemenea, Nicușor Dan a fost întrebat despre faptul că directorul STB dorește să introducă un tarif orar de 3 lei pe mijloacele de transport în comun, că pentru moment el vede două urgențe și anume transportul public mult mai curat și ca orarul să fie respectat de către fiecare din autobuze, tramvaie. „Pentru moment, eu am două urgenţe pe care le-am transmis societăţii de transport public. S-au făcut ceva progrese, în fiecare dintre ele, îmi doresc ca transportul public să fie mult mai curat decât până acum şi s-au alocat mai mulţi oameni pentru această acţiune”, a afirmat Nicuşor Dan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: